brüüüm!

Haha jahaa. Nu var det år och dar sedan jag ens orkade logga in här på blogg.se och kolla läget för att se om jag hade några nya roliga eller tråkiga kommentarer.. Och så nu när jag loggar in så har jag fått en ny fin liten kommentar utav Sara där det stog någonting i stil med "men nu när du är arbetslös kan du ju skriva blogg".

haha men.. jag vill inte göra dig ledsen sara. men.. skulle jag skriva blogg varje dag om vad jag gör, om hur det är att vara arbetslös, så skulle du tröttna på att kolla in här snabbare än vad du gör nu, när jag inte skriver alls. :p

För vad jag gör, är tamefan samma sak varje dag. Du skulle få läsa samma text varje gång du kikade in, jag skulle bara kunna copypasta det tidigare inlägget och lägga in och uppdatare :|
Mer eller mindre i alla fall :p
Tyvär, så tråkigt och illa är det :p

Men, jag skulle kunna säga det att jag har tagit tag i körkortet en del i alla fall. det är väl det enda vettiga jag gör om dagarna. Läser teori, kör bil både med far och på körskolan. Har dock bara varit på körskolan, ansans, två (2) ggr än. men ska försöka köra en gång i veckan ungefär. :)

börja nöta på som fan med läsandet och pluggandet via dator.
För nu har jag börjat inse hur jävla viktigt körkortet är/vore att ha i sin plånbok. Om inte till jobbet (om man nu hade något..) så bara för att försöka få det DÄR jobbet. eller bara ta det där skitjobbet under vintertiden.. ja, med ett körkort så skulle det vara så mycket lättare att få jobb, vad det än gäller för något. ungefär.

Så nu, ska jag nöta nöta nöta och nöta även lite mer ;D

men nu ringde far, så nu ska vi ut och brumma bil. hej hej :)