Sitter nu hemma hos världens bästa och all...

img_2948 (MMS)

Sitter nu hemma hos världens bästa och alltid allt så underbara Angelica med det göteborska underbarnet Henke Mansfield som är på besök i staden igen, och ack så underbart det är att ha honom hemma igen! En snaskig tacosmåltid har vi även blivit bjudna på, så den tackat vi för och försöker tagga till för en andra kväll full utav bravader :)


let's get this over.

 

Det här är en "pose" man får vara beredd att se ett par ggr per dag då man lever ihop med denna, endå ack så underbara tjejen.

Det händer allt för ofta att vi surar ihop och knappt vill se varandra, men det har nog mest bara med att vi båda två är så förbannat jävla envisa.. Det är klart att det går "emot" ibland då.

 

Vi skulle nog bara behöva ha ett varsit rum att bege oss in i för en timme eller två..

Jag kan bli sur, du kan bli sur.

Men jag tycker då fan om dig satans mycket för det!

Du är min mysiga, goa, söta, älskade sötnöt ju! :)


hur ska man bete sig?

Ja, så vad det dethär med funderingar.. Hur fan ska man agera? Hur/vad ska man göra, säga, inte göra.. När man inte släpps in eller får det minsta tecknet.. Mest bara en stenmur att försöka kämpa sig förbi och förstå..

Jag hoppas det går över och försvinner, för det gör fan ont och är riktigt.. Jobbigt, obehagligt..

Igår när jag och Natalie var på besök hos ...

img_9423 (MMS)

Igår när jag och Natalie var på besök hos min syster Nina så vela hennes son theo följa med hem, men då klockan var för mycket så gjorde vi så att han fick komma idag istället, så här är han nu och badar för fullt hemma hos mig :D