godnatt.

Nu blir det ett dyk ner i sängen för välbehövlig sömn efter nattens sjuka marddröm som fick mig att ligga på halvspänn resten av natten efter att jag vaknade till runt 03:30 ur drömmen.

Sova själv, helt själv också. ;|
Hur konstigt känns inte det då? Sjukt konstigt!
Men kanske skönt också. Vi får väl se hur det blir.

Låta klockan ringa 05:45 för att kliva upp och kolla första perioden av swematchen i alla fall innan jobbet. :)

godnatt.

arbetsdag.

whoppidooo.

Ja, jag blidde ju inringd för arbete idag vid lunch, for upp på firman och käkade lite macka sen iväg med Tommi till Geflebro och jobb.
Galet seg dag, känndes som det inte hände ett skit och att vi inte kom någonvart, men endå höll vi på hela tiden.

Nu är jag hemma igen. "nähäää?" JOOO, det är sant! :o :D

Tvättstuga, wuhuw. Så väntar på maskinerna ska bli klara, ner och hänga upp i torkskåpet, sen en dusch och sen fortsätta släka soffan tills man somnar, förhoppningsvis i sängen.

Imorgon blir det workwork igen, så upp tidigt osv. whop.

tjingeling.

workman.

Hoppsan kärstin!

Nu ska jag fara iväg upp på Gävlebro och jobba. woho!
Idag, imorgon och på Fredag.

Tack för den g'sus! :D

hack i kugghjulet.

För idag blev en väldigt bra dag till slut! :)

Efter att ha vägrat klivit ur sängen när bäbb klev upp vd 07 imorse, så somnade jag om och klev inte upp förns klockan hade slagit ~13 (!!!) tror jag ;o
Kanske inte riktigt det bästa då jag gnäller över att jag bara sover bort dagarna hela tiden.. Men, hejja mitt lag såklart! :)

Satt som vanligt vid datorn, fick sms om att MIN mobil var hemma i 3-butiken på stan så for direkt iväg och hämtade ut den och fick det snävliga svaret utav pojkn' (JA, han är fan yngre än mig..) "Nä, dom gjorde ingenting med den.. Som jag sa.."
Hade lust att slänga iväg en fin loska i nyllet på den käre Adrian, som han så fint heter, över disken bah.
Men nä, nöjde mig med "Nä, men får väl hoppas den funkar bättre nudå i alla fall. Vill ju inte stå och betala för en telefonjävel som inte funkar som den ska.."

Fick inget svar eller respons på det.. Utan tog bara glatt emot min telefon och satte en kråka på pappret att jag hämtat ut den..
Så, nu får vi se hur länge den funkar som den ska den här gången :)

Efter att ha hämtat ut telefon så for jag ut till bigsis i Valbo, låg på soffan en stund. Sen for vi och hämtade upp Theo på dagis, till köpis och sen hem till Mor och Peter för att gratta honom :)

Blev där ett tag och fikade och pratade lite sådär som man brukar göra på "kalas" :)

Hem och diska bort berget som fanns i köket, kollat på Spartacus epit som kom ut i Fredagsnatt och nu är det slötittning på United på tvn som gäller i väntan på att bäbb kommer hit igen så ska vi kolla på Pearl Harbor :)
Kan inte förstå att hon INTE sett den!? :|
Men ja, det är inte lätt att vara liten eh.. ;>

Tjoff! :)

Eller, nej.. Jag vågar inte låta bli längre.. Gör jag det idag igen, så lär jag väl vänta ett pling på dörren imorgon redan med en arg kvinna utanför! :|
När jag var hemma hos mamma så ringde min käre sthlmsväninna (kan man säga så även fast jag är karl, och hon faktiskt är ett fruntimmer..?), eh, om inte annat så; sthlmsvän INA! :D

Vi brukar få våra perioder då vi slår iväg ett samtal till varandra, oftast hon till mig, och är nu innei en sådan igen :)
Och då jag inte nämt att hon ringt och underhållit mig de tidigare ggr det hänt, så lär jag ju göra det nu, allt för att gottgöra de ggr jag glömt det :)
Så nu Christina Höglund, är du nämnd i min blogg, känns det bra nu tant? :)

och nu var visst bäbb här neranför, så hej och hå :)

run'run'runt.

Mja, det är inte mycket skillnad på dagar nu eh känns det som.
Lördag som Måndag. Måndag som Lördag.

Så jävla tröttsamt att gå hemma nu!!
Jag pallar fan inte det här länge till.. Måste få börja jobba och få lite ordning på dagarna, livet igen.

Gör för fan ingenting om dagarna.
Sover, ligger i sängen, sitter i soffan, äter lite mat, sitter vid datorn, sover..
Lessamt!

Det enda som är bra med det hela är att jag får kramas med min bäbb hela dagarna, det är alltid lika mysigt, så länge hon inte börjar dryga och härja för mycket, då vill man bara bita tag ordentligt i henne och ruska om na ;>

Men mja.. happ.. eh.. hihihi. BLÖH!
Imorgon.. Hade jag för mig att jag skulle göra någe vettigt på dan.. Men jag minns inte vad, om det ens var något.. På eftermiddan blir det hem till Mamma och Peter för att säga grattis till gubbehn ;>
Hämta upp Nina och Theo på vägen ut också :D

blubb.. blupp.. bl.. WOHO!

Nu slutar jag med det här dravvlet.

matsalen.

Sååå galet gott det var med mat och öl på olles då! :o

Bara hunnit hem och satt sig i soffan, ja, allt är som vanligt så fort man kliver innanför dörren här hemma ;>
Men fan vad trevligt och gött det var att sitta på olles, ett gäng på 6 grabbar, småkolla lite OS, käka gott och dricka en kall öl.
Smaskens! :D
Och inte blev det nå äckligare efteråt när man inte behövde lägga en krona heller :( :p

Men nej, nu ska jag bara vänta på att bäbb kommer så blir det väl sova och ta sig upp imorgon och fortsätta och slutföra kursen :)

godnatt.

skolbänken.

whoppidoppidoooo!

Kurs idag, faktiskt ganska "intressant" må jag säga.
Riktigt givande och värt, men sjukt drygt att bara sitta och lyssna då vi haft teori hela dagen förutom.. 30-40min då vi fick pröva på lite praktiskt med rören och så, utöver raster då såklart.

Så imorgon börjar vi väl med lite mer teori och sen två praktiska prov om jag fattade rätt idag.
Ska bli spännande, och leskigt ;o
Hata praktiska prov ;o Tur vi ska göra dem två och två ;D

Mja mja.

Hemskt jobbigt att kliva upp imorse, inte pga trötthet, för den var det inge problem att kämpa emot.
Utan det var mest det där att kliva upp och ifrån Natalie för första gången ;o uff :( Vela mest bara krypa ner när man gick in och sa hejdå. uff.

Jaja, nu ska jag ta och göra mig ordning här hemma och gå ner mot Olles för att äta en bit mat, dricka ett par öl och kolla OS med resten av gänget från firman och utbildningsgubbarna :)

OFF.

FATTAR INTE!?

PISSFITTASARSELKNULL!

coffeshop.

Efter en lagomt händelserik dag så har jag åter igen kommit hem och satt mig i soffan med OS på tvn, splittat, Picture In Picture, helt underbar funktion! :D
Alltså, man delar upp skärmen i två "delar/skärmar", så jag kör SVT24 (curling) på ena med ljud och SVT1 med alpint på den högra utan ljud.
Helt kalas :D Så, är det någe mer man vill se som går samtidigt, så sätter man bara igång det på datorn ;>
Hey sportnörd? ;>

Det där med att stå över dammsugningen imorse gick inte nå bra, jag högg in ganska direkt faktiskt.. Orkade inte med att bara sitta här i soffan och glo i väntan på att Tomas skulle komma hem ifrån läkarn..

For hem till Tomas vid 15 på kaffe och pratstund, skjutsade ner honom till banken en sväng, hem till honom på mat och kaffe igen sen vid 19:30 skjutsade jag ner Tobbe till tågstation för han ska iväg upp mot Kiruna på praktik och hälsa på mor/syster sin, sen blev det hem, så nu är man här :)

Jaha, det där med att kolla på Tre Kronors första match kan jag ju glömma nästan.. Kurs imorgon med start 07:00 och matchstart 01:30.. Tack för den.
Så det blir nog bara kolla första perioden för att se lite hur kedjorna ser ut och så sen sova. Lär väl inte ska bli någon höjdarmatch endå får man hoppas :p

- -

AAH!
Varför detta beteende? ;|
Jag vet fasen inte riktigt hur jag ska ta det, hur jag ska agera och bete mig?! ;\

Yesterday.

Försöka vara lite trevligare och roligare idag än vad jag var igår kanske.
For ut till valbo och Elof för att skruva kupéfläkt på bilen. Gick faktiskt hur bra som helst :)
Det var inget större ingrepp och tog inte allt för lång tid :)
Så nu har jag en väl fungerande kupéfläkt igen, helt underbart. VÄRME i bilen och bra sikt, imman försvinner av sig själv liksom ;> helt underbart :)

Efter det så tog jag en sväng upp på Jennys hund och katt för att hälsa på mammsen lite, blev kvar där en stund och prata lite och så.
Tog en sväng hem till huset deras för att se hur det håller på och bli där då dom bygger om hela köket och installerar element lite här och var.
Riktigt fresht! :D

Klockan tickade iväg och magen skrek efter mat, så in mot stan, willys och panta (60 jävla spänn blev det :o !!) och handla lite smått, hem laga mat och sen fast i soffan framför OS och CL fotboll.

Sen vid ~23 kom bäjb och sov här :) massa mys.

Jag hade tänkt att dammsuga idag, men det står jag nog över då min rygg gick sönder igår då jag skulle lyfta in batteriet i bilen igen.. Tråkigt kleeen man känner sig då.. Att ryggen går sönder "bara" av att lyfta ett batteri.. Men ja, jag löft det jävligt knasigt när jag skulle in under huven.. Men så jävla drygt.

Dags att börja träna kanske?

Nu ska jag försöka hitta på nå vettigt att göra.
Tjingeling.

och så det här med rubrik..

Nä vet ni vad?!
Nu ska jag ut och skrapa rutor som aldrig förr.
Igårkväll var det fan mer is på insidan av framrutan än vad det var på utsidan, så det här ska bli hemskt roligt.

För nu ska jag fara ut till valbo och skruva fläkten, så jag förhoppningsvis ska slippa det där problemet i framtiden..
Och kunna få lite värme i bilen, kunna se något..
Lika bra att gå ut på en gång, för kommer väl inte kunna/våga åka förns om en timme eller så ;p

Tjingeling.

The Hero.

Hua så det kan gå.

Igår efter jobbet så for jag hem och tog tag i min äckliga biljävel.. Åkte iväg till OKQ8 i a-hill, pumpade upp ett av de "nya" däcken, hem och dra av punkteringsdäcket, insåg att däcket jag varit och pumpat hade fel rotationshåll, så var bara ner i källarn och ta med de andra två däcken och tillbaka till OK för att pumpa upp dom.. Kommer dit och ser att det inte finns någon ventil(? ;o) på ena, men ah. Det andra var bra, bra bra där.

Hem och bytte däck. WÖW! Bilen rullar igen \o

Efter det var det bara duscha, käka mAx och fara med Patrik, mixer och Tomas till IKEA, hem till tomas och dricka öl och spela GH med galet hög volym. Riktigt härligt :D
Man blir ju inte alls nå sugen på att köpa hus, vara utan grannar och kunna bema sönder!? Nej nej, absolut inte! ;o PFT

For ner till interpool runt 01, åkte med Natalie hem vid 02 och mös och sov :)

Idag, klockan ringde vid 12, låg och mös fram till 13.. Skulle åka ut till Valbo och Elof för att skruva bil.. Åker till preem vid hemköp för att tanka, ska låsa upp tanklocket och inser att det är nyckeln jag brytit av som man ska ha.. Happ.. Hem och sätta sig då tänkte jag.. Så ringde stolt, for upp till honom på hans firma, snacka skit och borra loss hela jävla locket så nu kan man tanka :)

Upp till bolaget vid 14:58 eller så, iväg och tanka bilen, ringde och kollade om elof hade tid men då var det någon annan som var där och lånade garaget så blidde inge bilskruv idag eh..

Så nu sitter hemma i soffan och degar bara.. Väntar på att det ska hända något. Vet inte riktigt vad jag ska välja att göra idag..

Kajsa i sandviken? Carrol i sandviken? Gülfis lokalfest i gefle?
Mja, får se vad det blir.. Kanske sitter hemma i soffan bara? :)

Tjingeling.

time pass by.

uh. Nu ska jag nog ta och sova mig en sväng.
Damn.

Natalie kom hit och sov med mig inatt, klev upp vid sju-halvåtta, jag vakna till och skulle ställe om klockan till 10 eller så tänkte jag.. Då hade jag 2 missade samtal ifrån uffe och 4st ifrån tommi.

Då kom ju misstankarna om att de ville ha lite hjälp, så ringde upp.
Visst var fallet så. Uffe hade fått order ifrån knotknackarn att inte jobb, så jag fick ta hans plats.

Sandviken och jobb mellan 08-17, hemma innanför dörren vid 18:30 kanske.
Kollat klart på s01 av SOA och nu väntar jag mest på att sova.

Imorgon blir det jobb igen, färdigställa, packa ihop och fara hem ifrån sandviken :)
På kvällskvisten eller så blir det nog hem till tomas och ett par enstaka öl och lite GH-lir lät det som.
Får se. :)

"I never wanted to be different. I just wanted to be me."

I got you.

Djeah, fortsättningen på gårdagdskvällen blev fin.
Kollade klart på Vinterspelen Åre, sen blev det varma mackor och Road Trip: Beer Pong i soffan :)
Natalie var även inne i gefle, på mAx och käka som vanligt, och kom hit efter det så fick sällskap i "min" soffa här (ja, då eddie "bor" i den andra ;>) :)
Kollade klart på filmen och sen blev det sängen vid ~00, låg vakna och surra och härja till ~03 eller nå då det till slut blev sova.
Hemskt mysigt och skönt att ha henne bredvid sig när det  var dags för sova igen faktiskt. ;$

Idag klev jag väl inte ur sängen förns vid 12:30, upp och dega dator, käka frulle och så ner på stan med eddie en sväng.
Jag var och hämtade ut min mobil som var tillbaka ifrån lagning ( ftw, 1 vecka bara? 3 börjar bli duktiga.. ) Och ja, än så länge fungerar den som den ska igen. Galet underbart!
Det enda som fattas nu är.. Eh, ja.. Att hitta på mitt minneskort igen, som jag förmodligen aldrig gör då jag misstänker att jag lyckats tappat det ur jackan.. ;\
Så, det blir väl det andra alternativet jag var påväg in på.. Att vänta på pengar och köpa ett nytt.. kuligt..

Efter mobilhämtning följde jag med eddie till hans bank och försäkringskassan där han donade lite.. Sen sprang vi båda hem. Fy satan så svinkallt det varit ute idag. Eller, ja. Inte många minus. Mer en bitande jävla kyla bara.

Suttit i soffan och kollat tre epis utav SOA, käkat mat, druckit kaffe och käkat kanelbulle. såftsåft :)
Nu inväntar jag bara unitedmatchen som börjar 20:45 sen får vi se vad det blir efter det. sova kanske?

- -

och justja, jag hoppar inte över era kommentarer, jag har bara inte tagit kraft att svara.
Så Emma, du får väl stå ut en stund till, och fortsätta vara nyfiken eller så..

Och du själv Natalie, vet du inte vem du själv är, då blir jag mer mörkrädd än vad jag redan är för dig :o :*

Bilsväng.

Ja men för fan!
Det här har ju blivit till en kalasdag och kväll! :D

Efter att jag hade tvättat klart, duschat och gjort mig ordning så tog jag och patrik promenix hem till mamma kattis och snodde åt oss bilen, sen bar det ut på litet äventyr.

Vi bestämde oss för att bara fara ut till IKEA för att äta IKEA-korv, så blev det.
det bästa;
Patrik går fram mot kassan..
Patrik;
En korv med bröd tack.
Kassörskan; Fem kronor blir det.
Patrik; FEM KRONOR? ;o
Kassörskan; Mjaa.. jaa?!
Patrik; Men då tar vi två!! :D:D (Med världens leende)

Haha, ja jävlar.. Dog av skratt där nästan.
Sen for vi över till donken och tog en varsin cheeseburgare, till OKQ8 och köpte frimärken och postade iväg alla mina kassakort och sista pappret till a-kassan..
Sen blev det en slowway home via valbovägen :)

Ruskigt chill :>

Och nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på vinterspelen åre 2010 :)
tjipp.

Is it time to go?

So, what are we doin' now?


It's blowing up.

Mja, och så var det eftermiddag och jag har fasen varit lite duktig åtminstonde :)
Inte sådär mycket som jag önskar att jag varit. Men jag skyller på den jävla snöstormen som dragit fram.

Kom då inte upp vid 10 som väntat i alla fall.
Gick inte även fast Patrik ringde och väckte mig och tjötade, inte ens att han kom hit i försök att få mig att kliva upp. Jag orkade verkligen inte.
Somnade runt 05:30 så. Klev väl upp först efter 12 någon gång.

Har hunnit dammsuga och göra rent inne på badrummet.
Ingen promenad till ÖB och införskaffat något nytt moppskaft, så skurning utav golven sker nog inte först förns imorgon. :(
För jag orkar fan inte GÅ ut i detta väder.

Just nu sitter vi väl mest bara och väntar på att vädret ska ge med sig, så jag och Patrik kan gå hem till honom och sno bilen där för att sedan bege oss ut på.. eh.. Mja en sväng eller nå.
Igår bestämde vi att vi skulle vänta tills på fredag med att fixa min bil, men nu har han surrat om att vi ska göra det redan idag. Så, vi får se om det blir gjort. Inte så att man vill hålla på och fixa en punktering ute i detta väder..
Så, då var vi där igen. Vädret.

Gievf summer plz!

Nuu invänta maten ifrån frun och sedan.. Mja, ungefär.
Vi får se :)

lonesome.

Ja det kunde man väl ge sig fan på att inte först förns nu så är jag välkommen att för det första logga in här på bloggen, och sen för det andra att skriva.
Har försökt logga in sen i söndags för att ge ifrån mig ett par rader men har inte kunnat logga in.

Och nu när man sitter här mitt i natten så funkar det.
Är väl för att alla andra jävlar ligger och sover och inte är här och slåss om de få klick man bara verkar kunna göra i minuten just nu..

snabb resumé;

Fredag; phäzt här hemma som slet en i stycken.

Lördag; skulle festa men blev hemma i soffan med Natalie hela dagen/kvällen.

Söndag; soffan med Natalie hela dagen/kvällen.

Måndag; sängen halva dagen med Natalie och sen social med Patrik och Angelica på stan.


Gick och la mig vid 01 då jag kände mig lagomt trött för att sova. Jo tjena. Vid 03 gav jag upp.. Då hade jag endå försökt få mig trött genom att pröva spelen på lånemobilen, men det gick inte det heller.

Nu är klockan snart 05, väckarklockan ringer 10.. Lär ju inte komma upp då va? ;|
Har ju i och för sig inget speciellt att kliva upp för.. Så det är väl skitsamma.
Tänkte dammsuga och moppa golven för att sedan tvätta mellan 14:00-17:30.

Men, att ligga ensam i sängen är helt värdelöst.
Det är tomt som fan. Ensamt.
Känns helt fel.

Sen att inte ens få svar längre känns ju mindre trevligt ;\
Men visst. Är det så det funkar och ska vara så är det väl så. Jag får väl ta käftsmällen då.
Men att inte veta varför, får det bara att kännas värre.
Att inte kunna få ett ordentligt avslut, om det är vad som väntas komma..

Jag vet inte.
I och för sig verkar jag inte vara ensam om det heller så..

Nytt försök i andra rummet kanske?
Mjo. Vi prövar. Sömn skulle ju vara fint.

back in the days.





Ja, man har ju sett ut lite hursom de senaste 10åren..

You tell me?

Jahaja, det här har ju varit en oerhört händelserik dag.
Pft, helt värdelöst.

Komma upp i tid gick inte alls.
klockan ställd på 10, klev upp 12 eller så.

Sen bara suttit här och blängt på datorn och Sons Of Anarchy.
Inge sjukhusbesök blev det heller då det inte var besökstid förns imorgon 15.
Så, då har jag ju i alla fall någonting att göra imorgon. WÖW!

Patrik var ju hemskt duktig på att kliva upp i tid, eller svara i telefon när man ringde.
Icke. Så honom blev det inte mycket gjort med heller.

Sitter nu och väntar på att Angelica ska komma förbi så ska vi åka och handla på willys med hennes pappas bil som hon fått lånat. guld värt! tack Angelica! <3

För med detta väder ute vill man inte ta sig allt för långt. Och sen att och "storhandla" är väl ingen höjdare direkt..
Sendå?
Magen dör snart, så blir hem och laga mat direkt. Förmodligen bara nå skitenkelt.
Typ.. TACK LINA! Pasta och skinksås.
Lätt :D:D

Sen.. Eh.. Mja. Bra fråga.. Kolla än mer SOA kanske?
Lyssna på brynäsmatchen när den drar igång. Invänta NHL inatt, då jag kollat skitfel igårkväll.. Trodde ju matchen jag vela se var natten till idag, men icke. Den går inatt :)
FAJN :)

this days.

Det finns mycket jag skulle vilja säga, göra och reda ut.
Släta ut. Dra ur. Ta reda på.


Men jag tror jag försöker "lura" mig själv att det är bäst som det är.
Det känns nog lättast såhär. Även fast, det är det det inte gör.
Nä. Jag vet inte jag.

mot sängen jag gick.

when we doit.

Yesterday blidde hemskt chill må jag säga :)

Var ner på stan vid 14 med Patrik och Angelica, kaffe på Waynes, sprang in på 3 och lämnade in min mobil för lagning, ÄNTLIGEN!
Och till det roliga hör att jag har kunnat gjort det för hundra år sedan! Har ju gått och väntat på att lyckas möta upp Eliott för att få min gamla mobil under tiden, men vad händer inte då när jag lämnar in min mobil?
Jo, jag får ju såklart en lånetelefon.. BAH! Lite lessamt. Men ah, nu är den inlämnad i alla fall så får väl hoppas den kanske funkar som den ska när den kommer tillbaka. Men, förmodligen inte.

Sen följde jag med patrik hem till honom, vi gick till mAx och hämtade bil, in på willyz och handla, hämtade amanda och skjutsade henne och någon sångtalang hon hade med sig till Helges, bolaget och hem till mig :)

Jag hann inte ens ta en öl innan Natalie skriver att dom är påväg att hämta mig. Trodde fan inte hon var seriös när hon påstod att mamma hennes skulla bjuda på öl. Men jodå.
Så hem till henne och spela spel och kort och drack någon öl.
Fick skjuts av Lina hem till stan, mötte upp Patrik och mixxer, som under tiden jag var i sandviken suttit hemma hos mig, på söder och gick till interpool, tog en öl och sen gick vi till Old Saints.

Hem och sova med Natalie.
Idag suttit i soffan och kollat tv, film och pillat dator.

Nu ska jag och Patrik till Hemköp, handla lite frukost till morgondagen och lite godis till filmen jag ska kasta igång snart :)
Får se om man orkar hålla sig vaken till 01 och börja kolla på NHL också ;>

tjing.

empty lines.

Nä, nu säger jag godnatt i hopp om att allt jävulskap ska vara över imorgon när jag vaknar.
Får väl se hur mycket sova det blir först och främst då man ska ligga helt själv i sängen :S :\

belive?

Nä, jag är väl långt ifrån den mest troende personen på denna jord, det vet vi alla.
Visst händer det att jag får för mig att det verkligen finns nå vettigt i en tro, men det är sällan.

Just idag, just nu är dock en sådan stund.
Det är när sådana här saker sker som jag verkligen tror att det finns en gud där uppe som bara är ute efter att jävlas med mig.
Vad fan är det annars som gör att jag får all den här skiten?
Förtjänar jag den verkligen så jävla mycket?

BILJ**EL!!

Suttit hemma och tråkat sönder hela jävla dan ungefär.
Inte alls blivit någe serie eller någon film.
Bara suttit i soffan och tråkat.

Plockat av sidan på stationära och försökt hitta felet till det irriterande "buuurr" ljudet den ger ifrån sig.
Men jag orkar inte hålla på.. Det hjälpte inte med att pilla alla kablar som kunde tänkas ligga emot och surra till...

Så när jag väl bestämmer mig för någonting, att fara hem till Pappa för att heja och lämna en av en dammsugare som bara står ivägen här hemma, som jag fick av dom förut men nu fått en ny.
Nä, vad är det inte dårå?

Har tänkt på att bilen sett lite sned ut senaste dagarna.. Inte reagerat mer över det.. Använde den ju senast i fredags och då var det inge fel på den.
Joråh, visst fan är det punktering på den jäveln.. TACK GUD! -stirrar upp i luften och öppnar famnen- TACK!

Näfan. Den där äckliga audijäveln ska bort ur min ägo så fort som möjligt.
ÄCKEL!

nu ska jag.. Ja. INTE FAN VET JAG!
Sitta här och tycka synd om mig själv.

timeplan.

Ännu en Måndag, då man sover lite för länge, just på grund utav att man inte har någe arbete att gå till. Ingen mening med att kliva ur den varma sköna sängen, då man känner den bitande kylan utanför täcket varje gång man får för sig att kliva upp.. :p

Men jag har åtminstonde hunnit dammsuga lägenheten och gjort rent lite grann inne på badrummet.
Frågan är bara vad man ska göra nu?

Slå en pling till elof och se om han har tid att hjälpa mig skruva bil i veckan kanske så man kan planera en dag åtminstonde. Skulle ju inte vara helt fel :)

Annars finns det inte många planer för veckan eh.
Känns ganska tungt att ens kunna göra något med enbart femhunken på kontot och ännu inget riktigt klartecken ifrån a-kassan angående stämpling.

Så, det kommer nog bli en hel del film och serie hemma i soffan.
dubbiduu.

Igår var en riktigt härlig söndag.
Låg på soffan med Natalie och kollade tv och film hela dan, kvällen och en bit in på natten.

Först var det VM-Finalen i bandy 15, direkt efter den 17:00 var det Arsenal - Man utd., 20:00 sporten, gick och köpte pizza vid 20:30, Film; Blood And Bone när vi kom hem, sen avslutades det med A Walk To Remember som Natalie tjatat om i evigheter. :)

Ahja, nu försöka göra någe vettigt :)
tjingeling.