Helt plötsligt händer det.

Jag trivs himla bra med allting just nu må jag säga.
Magkänslan är den bästa.

Det är så att det där pirret är där, fjärilarna verkar ha vaknat till liv. :)

You make me smile all day long.

onda och elaka mage.

Jag tror jag har börjat närma mig ett konstanterande angående min mage som lever sitt eget liv.
Alla de som känner mig vet ju gott och väl om att den kan vara lagomt gasig och bubblig av sig ibland.. ^^

Nu när jag var och handlade senast så bestämde jag mig för att göra ett försök med laktosfri mjölk, har tidigare bara glömt bort det varje gång eller inte velat, för jag fått för mig att den inte smakar ens i närheten av den gudomliga Gefleortens gröna mjölk!

Men nuså tog jag tag i det, visst.. Inte smakade den riktigt gott, men det gick att dricka, bara att inte tänka lika mycket på smaken :p
Och vad jag kan minnas nu, såhär nån dag efteråt så lugnade nog magen ner sig när jag var hemma.. Att den inte satte full fart..

Nu ligger jag här i borlänge i fosterställning i sängen nästan, efter att ha sänkt 1L vanlig (i och för sig äcklig arla) mjölk.. Bubblar på, hugger och krampar.. Så jag ska försöka tänka efter lite mer nu, och låta bli "vanlig" mjölk och fortsätta på laktosfri, för att se om det är det, eller om det bara var något annat dumt nu.. :)

Jaja, sova i basturummet nu kanske.
godnatt.

What to say?

Mja, kan ju börja med att nämna det att jag faktiskt har försökt skickat iväg ett par S/MMS-bloggar, vilket tydligen inte alls har gått, vilket man blir lite småless på, speciellt  när jag ser att det inte bara är för mig det strular.. När fan ska blogg.se själva ta och kolla över denna funkation, eller ta och komma någong vart med iPhoneappen som dom tydligen också har byggt på, i nu över 1år eller hur det var.. Försökte bara läsa mig till problemet tidigare idag via telefon, men kom inte så långt..
Ledsamt.

Sen, folk, människor, personer.
Vad vi nu vill kallas för.

Men andra personer, ska det vara så jävla svårt att säga nejtack, ge en anledning/förklaring, eller bara svara lite vänligt på ett sms eller så, istället för att ignorera och låtsas "glömma bort" ?

Mja, jag hoppas verkligen inte att jag också varit sådan mot folk tidigare, att dom suttit och funderat såhär på mig.. Att jag låtit bli att höra av mig, prata med osv.. Har jag det så är det som vanligt, alltid lätt att vara efterklok.. Så då ber jag verkligen om ursäkt, och ber er härmed att säga till när jag blir så nästa gång, om det nu skulle bli så. :> Tacksamt.
WEY.

Ja, då kanske jag har rensat iväg några tankar och funderingar, slipper man ligga och nöta nå mer på det.

Äntligen är det jobb igen, men ytterligare en jävla kortvecka, då gårdagen var röd och fredag har jag tagit ledigt för att dyka upp på en av de bättre flickorna som finns, student :)

Och nästa fredag endå. Den 17e, då jävlar bär det av till Göteborg för ett kärt återseende med Metaltown! IIIIIH!

HÄRJ! ... och hej.

Finns väl ingenting värre än att inte lyck...

img_6273 (MMS)

Finns väl ingenting värre än att inte lyckas somna i tid när man ska upp och jobba dagen efter.. Legat här sen strax efter 00 och ännu inte lyckats somna... Klockan ställd på 0615, så det känns mindre spännande.. Bara slå mig i huvudet med en stekpanna så jag halvdör en stund!


Alla sätt är bra förutom dom dåliga, gälle...

img_3699 (MMS)

Alla sätt är bra förutom dom dåliga, gäller även när det skall skruvas IKEAkök :)