Sova sova sova.

Efter en jävligt trevlig helg med lugn hemmakväll i fredags, öl hemma och ute i lördags, kvarliggandes i sängen länge imorse och sen en visit hos pappsen för farsdagsgrattande och tv/serietittandes såhär på kvällskvisten idag, så är det nu dags att bege sig in i sovrummet och ner i sängen för att sova :)

Jag tackar de som gjort denna helg till vad den har varit och hoppas ni hade lika trevligt med mig i er närvaro.. (klart som fan ni hade!)

Största tacket går till mitt hjärta som alltid är lika underbar, förutom att hon är en tönt som inte kan bjuda på sig själv så pass och vara med och spela kinect ;>

natti.

one down, one to go.

Ja, här ligger man lökig och trevlig i sängen under täcket i lastbilen. Allting är som sig bör på en veckodag då ungefär. :)

Har denna vecka, för andra veckan irad befunnit mig på den ack så välberömda Ryckepungsvägen i Falun :)
Har även fått inleda ett nytt "steg" eller vad man ska kalla det här på firman. Att vara med nere i cistern, och plasta den. Som vi gör för att "förnya" dom. :)

Man plastar fast glasfibermattor på väggar, golv och tak. Vet inte hur man ska säga.
Ja, plasten är av lite tjockare flytande koncistens, och glasfibermattor.. Mja, som en tapet kan vi säga.. Så klaffsar man upp (rollar med en helt vanlig roller..) plast på väggen, på med en matta, på med plast, på med en matta.. osv... 3 lager matta. Sen "stålar" man ur luften som blir, och poff. Så är ett varv lagt :)

Svårt att förklara.. Men så gör vi i alla fall heeela cisternen runt.. :)

Mja, nu kom jag helt utanför boxen med tanke på vad jag hade tänkt.. Men nu vet ni vad jag gör om dagarna ;D
Helt slut i kroppen. mina ben dör!
Tänk er att stå och rolla en vägg på 2m, från topp till tå.. Vilket innebär en jääävla massa benböj för att komma uppifrån och ner.. UFF!

Äh, nu ska jag kisselura och sen hoppas på att mitt mobila internet vill funka bättre nu efter att jag installerat om skiten!

HEJA GIF!
Och sen, om 50min är det Manchesterderby!
GO REDS GO!

Du är min finaste.

Även fast du är den där dryga kaxproppen som du är ibland, så älskar jag dig lika mycket för det!
Det måste nog mest vara, bara för att, du är så förbannat fin som du är!
PUSS!