blä.

Jag vill skriva blogg, men jag orkar verkligen inte.
Allting bara pangpoff rasade helt plötsligt.
Allting vart mest bara blääää!

Ingenting speciellt som hänt, utan bara sådär pangpoff..
Ja, snöblandat på väg hem ifrån mor där jag varit och umgåtts och kollat på brynäsmtachen, som gick åt helvete..., med Peter.. Det var trevligt som fan.. Kanske lite förlustens fel.. åtminstonde början. sen snöblandat..
Sen precis när jag kommer hem så börjar det tokklia i ögonen av djuren därhemma. har inte kännt någonting på hela kvällen när jag varit där, så därför inte tagit piller för jag trodde jag skulle klara mig. vilket jag i och för sig också gjorde.. men så pangpoff, och inte har jag några piller hemma heller.

HEJJA! \o
fewk.

Jobbat idag, och jobba imorgon igen. SÅ skönt!
bästaste. jobb <3

onsdag

Onsdag idag, mitt i veckan. Dagen som vänder på allt.
Det är onsdagar som får en att se slutet på veckan, att det snart är fredag, lördag, söndag och ledighet. :D
För ledighet ska det bli, för det har det inte varit i veckan :p

Gjorde ju första och enda dagen på Gävle brunnsborrning som företaget heter igår.
Trodde jagja! strax innan 07 imorse ringer peter och frågar om jag vill jobba, men självklart sulan!
GALET sliten som jag var, med tanke på att jag satt uppe till ~02, för "jag hade ju inget att kliva upp till.." trodde jagja. haha. Nä men shit.
Varit galet trött hela dagen, fick mig en snabblur på 10min i bilen mitt på dagen så var det bra :D Att det kan räcka med så lite, för att sedan bli klar i huvudet igen.

Igår fick jag rycka in för.. örjan(?) och idag för my man Chimmy :D Och, till det bästa. Imorgon ska jag jobba igen, för Chimmy som fortsätter hålla sig hemma :D
Sen får vi hoppas att jag får vara med på fredag också. Fasen så myspys! :D Jag gillar't!

Jag vill inte vara utan jobb! BBUH! :(

Näfan, det vart i alla fall en liten sumering utav dagen, dock inte så bra som jag hade tänkt när jag började skriva på inlägget, men.. Jag skyller på min käre kusin marcus som plingade på dörren när jag skrivit 2-3 meningar.. Han som förstörde allt..

sova så man pallar morgondagen.
godnatt.

soffdeg.

Kladdkakan blev klar till slut! WUHU!

Det tog bara 1h innan vi gav upp i väntan på den i ugnen och tog ut den för avnjutning! :D

Och faaasen så god den var! MÖMMA! :D
Men nu är man sådär sjukt, sepemätt som man aldrig vill vara egentligen :p
But, it was so totaly worth it! :D
som sagt var, man lär ju trotts allt tänka på figuren ;>

Samtidigt som vi avnjöt den underabra kladdkakan så satt vi (ja, när jag nu för tiden talar om vi/oss så handlar det om mig och eddie <3) i soffan och kollade på Robert Gustafssons film Lösvikt som är en dvd med det massa olika klipp ifrån robbans historia hit och dit :p En del outgivna klipp, och massa utgivna, så. Skratt garanteras åt minst ett klipp ;>

Nu sitter jag mest och försöker hålla mig vaken. Varför vet jag dock inte.. Vill inte sova.. ;| Så jävla tråkigt och ensamt :( buhuw.
Har ju i vilket fall som helst ingenting att kliva upp för, så.. wtf? ;|
Nä, justja. Jag är ju arbetslös och "bör/kan/ska söka jobba 8h om dagen.." PFT! >;|

men.. Hej och godnatt :)

dagens arbete.

Ja idag var det ju arbete som gällde.
Nytt jobb, ny firma, "nytt folk". Ja, jag jobbade ju ihop med plastfar Peter, så ny som person var han ju inte, men som arbetskamrat var han ny! :D

Att komma upp var inte allt för farligt, men det hörde väl ihop med att jag sov som "en påse skridskor" som eddie skulle ha uttryckt det xD
Gick och la mig vid 23 för jag höll på att somna i soffan, låg och vred sönder mig så det gick hål i lakanen (ungefär..) till 00, då gav jag upp, gick och la mig i soffan och kollade på tv i 1h till 01 alltså.. Gick och la mig och sov.. somnade väl efter 30min eller nå.. Sen upp vid  ~05:45. skönt sörru.. nä.
Upphämtad av peter och upp på firman. klä på sig och fixa och dona.
Dagen i helhet = kanon! Huuur kul som helst faktiskt. Man fick sig en överblick över arbetet, vad det är dom gör och hur det går till. Men, bara en snabb överblick, skulle mer än gärna vilja rycka in igen och vara med från total början, till totalt slut.
Vet inte om jag fick det så idag.. ^o) :p Började med att plocka ihop i skutskär efter ett jobb som var klart, och for iväg till valbo och började på ett nytt.. så, där emellan.. vad gör man där? :p gör man bara det vi gjorde i valbo? äh.
JAG VILL JOBBA!!!! :'(

Jaja. Kladdkaka på G i ugnen nuuuu! MÖMMA!
hajdå!

four days..

Det var fasen länge sedan nu, jag ber så hemskt mycket om ursäkt, mina damer och herrar.
Men, jag får ta och skylla på det jag tog upp i ett tidigare inlägg, att jag har min käre pojkvän eddie här på besök :D

Han är så krävande. Jag vill ju passa på att dela min tid med honom, kelas och bara ha det mysigt. Sådär som vi så sällan har det.
Det är därför det blir så lite skrivande.
Sen det här med att vara arbetslös, det tar fasen tid det med. Som tidigare skrivet; man tycker man borde hinna med mer, med tanke på att man har mer tid att "använda".. men, icke. Det funkar tydligen inte så.

Haha, nä men ärligt.
Det har nog bara med att göra att jag inte orkar och inte setat lika mycket vid datorn. Har faktiskt haft en del att göra. :)

Men, här är ju ett inlägg. "wohooo!"

Helgen var.. Ganska galen. Precis som de tidigare helger, dock inte den förra, men ändå.
Uff. Eckerölinjen i fredags, öl all day, somna tidigt pga trötthetens högre makter, vakna och må apa, hem och dega och sova.
Lördag vakna, chilla, kolla hockey på plats i Läkerol Arena, hem och tagga och dricka öl hos Jessica i a-hillh00den och sen vidare ner på goa där jag mest satt och spelade för att kunna få i mig en eller två gratis öl vilket gick rätt bra. Jag börjar gilla att spela. Vilket kanske är mer dumt än bra ;o fail på det. doh!

Idag är det måndag och jag mår bra.
Har precis käkat tacos och kollat på en ruskigt trevlig och rolig film "Step brothers" väl rekomenderad som komedi.
Så, nu är jag mest mätt och svullen. <3

Imorgon ska jag jobba :O
mest leskigt. Pröva ett nytt jobb, ännu mer leskigt!
Jag ska jobba med min käre platsfar Peter på hans jobb. Borra brunnar. Ska faktiskt bli riktigt roligt att få vara med för en gång skull. Se hur fan det funkar och allt :D
Så, försöka sova tidigt, upp tidigt och stå ut en hel dag igen :o oh howly cow! :| Kan bli tungt. ^^,

meeen, jobb = tid = pengar <3 CATCHIIING! :D

Näfan, fördriva tiden tills man somnar.
godnatt mina vänner :)

downtown.

Ja, kan ju fortsätta där jag avslutade senast.
Ringa två samtal skrev jag.
Jag gjorde't också, men det gick ju.. inte alls nå vidare. Som väntat :\

Det verkar inte byggas någonting här i stan, men fan att man ändå ser hundra miiljoner byggfirmor ute och glider med firmabilarna hela dagarna. Förstår inte. :\
Ringde en tidigare kontakt men han hade det rätt lugnt med jobb, så där behövdes jag inte men fick ett "jag har ju ditt nummer inlagt, så behöver vi hjälp hör jag av mig" ah ja, det lär väl inte bli något med tanke på att han inte gjort det på 1år, den tid han haft mitt nummer.. :(

Ringde även en annan bekant men han lät lite stressad och sa att han skulle kolla upp lite hur det såg ut, och skulle höra av sig "senare ikväll" det gjorde han inte.. Jag har inte ringt upp idag heller, för känner mig så jävla på bara. Även fast jag vet att man lär visa intresse också. Så, jag slår en signal imorgon eller nå för att se om han hunnit kolla läget :)

Annars idag så har jag sovit till ~13, degat hemma, fick ryck av rastlösheten så jag och eddie for ner på staden, skuttade runt och windowshoppade lite, spanade chicks och njöt lite smått av livet bara.
Efter att ha drivit runt en timme eller så, for vi upp till (eddies) morbror linus och kollade på brynäsmatchen, vilket inte var allt för mycket att se.. vad händer? varför inte markan i målet? vafan. äh! förlust i alla fall.. mot Timrå.
Fan hoppas på ett mer taggat lag och markan i målet på lördag. Då jävlar! Lördag är det matchstart 17 och jag har biljett, det är hockeyfesten och allt. Det kommer bli fint. En eller två öl i magen och hockeyfesten. kommer bli galet fint. ett jävla tryck i hallen så det är kärlek! :D

Imorgon far vi iväg med eckerölinjen fram och tillbaka, sen får vi se hur dagen slutar.
Godnatt!

jarååh!

ÅH!

Jag bara ääälskar att vara arbetslös!
Dessa lååånga, sega, rastlösa, uttråkande dagar är så roliga.
Det är så man älskar att vakna upp, kastar sig ur sängen varje morgon med ett glädjeskutt liksom.

Nä, fy farao. Verkligen inte :\
Gick och la mig vid 05:30, upp vid 11-12 tiden för att inte "sova bort hela dagen" men.. vad gör jag vaken då?
Vad har jag hunnit med att göra idag?
Absolut ingenting. Bara suttit här vid datorn och tråkar. Tror jag kan alla nyheter på aftonbladet.se snart också..
Kollar runt på ams.se och hoppas att det ska dyka upp värsta supererbjudandet, speciellt för mig.. eller nå.. :\

Ska ta och ringa två samtal nu, och se om det finns möjlighet till jobb..
Fick i alla fall avslag hos Asfalt&Mark där jag fick tips om att dom sökte en yngre kille, men.. tydligen inte.. :\

Jag måste ut, ut och röra på mig innan jag får nå fel snart!

Nä fyfan!

Jajävlar, klockan är 04:14 och här sitter man. Lagomt vaken, pigg och "alert".
Visst lite småseg är man ju, men känns som det där trötta har börjat försvinna och övergått till pigghet igen. Mindre bra. Har varit arbetslös i två dagar, och redan vänt totalt på dygnet, känns bra, känns bra.
Men, wtf to do?

Haft en riktigt bra dag annars i alla fall :)
Klev upp vid 09, vaknade till liv, degade vid datorn, väckte eddie strax efter 10, började tvätta vid 10:30. I med två maskiner då, upp och vänta på dom, ner och byta då var klockan..  ~12:30 så vi for ner på stan, till AMS så jag fick skriva in mig som arbetssökande bla bla bla..
Men, jag ska ju prata med byggarna jag, så fick en ny tid på Måndag 27:e kl. 10:30. Så tills dess är det bara full huggning, försöka komma ut och hitta nå chefer att fråga efter jobb eller nå..
Full fart efter det hem lagom i tid till att tvättiden tog slut vid 14 :)

Vad tusan har vi gjort sen? Jo justja, finmat idag. Köttbullar, potatismos och mormors egengjorda lingonsylt! <3 SÅ gott!

Efter att ha degar fast i soffan fick vi pillryck.
Eddie tog tag i lampan till vitrinskåpet, Galet bra vart det!
Jag började pilla med datorerna.. Försöka få liv i min.. Gav upp för stunden rätt fort..
Eddie vela försöka sig på mer lampor, så han fick spoten som jag köpte för att ha i sovrummet, men vi valde att placera din i vardagsrumstaket istället. Där passar den bra, dock ska det borras lite imorgon för att få fast den, så den sitter ända upp i taket. Får se hur det går ;D

Ja.. Hemköp en snabbis och inhandla mat, göra ordning Schamburgare med bröd, kolla Man utd. - Celtic som gick som på räls. 3-0. Enkel match :D Viktigt med tanke på att det är CL. Rooney var nog kung på plan i alla fall. Utan tvekan. :D

Efter matchen tog vi oss över till huset bakom, där hanna bor och bjöd på ett glas vin/en drink/en cider med tanke på att hon och angelica åker till talibanland imorgon (idag onsdag) om.. ja, dom åker iväg om sisådär 11-12h.. buhuuw :'(

När vi kom hem därifrån så beslöt jag mig för att få någon rätsida på datorhelvetet, och det har jag precis slutat upp med. Efter att ha pillat fram och tillbaka i sisådär 2-3h, så gav jag upp.
Nu ger JAG verkligen upp på riktigt. Nu får tamefan Patrik släpa hit sin röv och fixa skiten, han som lurade på mig den där förbannade jävla S-ATA disken. GAH! >;|

Sova? Mja, Eddie ligger och snarkar så fint i soffan bakom nu hör jag i alla fall.
Vi får se.
Men, Godnatt :)


First day

Första dagen som arbetslös igen, idag.
Jag hänger inte riktigt med på det här att det alltid finns mer saker att göra när man är arbetslös än när man jobbar.
Man tycker att det borde vara mer stressigt och fultl upp när man jobbar 8h och sen ska hinna göra alla saker som finns att göra än nu när man är arbetslös och har "hela dagen" på sig..

Så är det icke. Åtminstonde så känns det inte som så just nu.
Känns som jag har miljarrder med saker att göra, uträtta, fixa, lösa men inte får någonting gjort.

Idag hade jag tänkt att ta mig ner på arbetsförmedlingen med tanke på att man ska skriva in sig så fort som möjligt, om inte annat får ersättning ifrån den dagen man skriver in sig. Så då är det ju bra att göra det direkt.
Det hann jag inte för precis när jag hade tänkt att dra ner på stan så ringer ena verkaren på BJ och frågar om jag kan göra ett jobb. Ett litet slavjobb.
Åka ut till Forsby där vi har ett jobb går och dela ut lappar om att dom ska stänga av vattnet på onsdag i sisådär 60st brevlådor. Snäll som man är, så ställer man upp. All tid och alla pengar jag kan göra och få nu är välkommet, såklart man tar det då. 2h idag, som jag hade velat och enligt alla gubbar (de anställda) borde fått till minst 4h med tanke på att jag ställer upp när det blir ett sådant här inryck, men icke..
Men ja, 2h = ~200kr i alla fall.

Så imorgon blir det ner på stan, först arbetsförmedlingen, skutta lite på stan kanske sen ska jag följa med Tina till familjerätten som stöd.

Jag söker fortfarande jobb inom byggbranchen, helst anläggning där jag har utbildning och 2år som lärling (xxxx antal timmar utav 6800^^,) så, har du ett på lager. GEME!

AMS

WÖWÖW!

FREDAG!
Nykter \o
hela jävla helgen ska jag vara nykter.
känns tungt, men vafan, man lär ju ställa upp för kroppen ibland. buhuuw! ;C

Men ja, arbetslösa niklas. hört talas om honom?
inte? Men joo, det har du juu.
för hääär äääär haaan!
han = jag.

sista dagen på BJ idag. :(
så nu är man ute på marknaden.
Har du ett jobb åt mah?
helst inom  bygg, vart som helst i sverige/världen. Jag tare!

time pass by

Än en dag och kväll har nu gått och än en gång har jag bara suttit hemma för mig själv och inte gjort någonting.
Tametusan så det kan vara skönt ibland det också.
Att bara sitta och dega vid datorn, bläddra runt lite här och var, sitta och småblänga på tv:n, zappa, dega.

På jobbet har jag fortsatt att vara trädgårdspojk ^^,
Håller på att plantera träd. Exakt 40st träd om vi ska vara sådana.
Ganska spännande.. Mja, kanske inte. :p Börjar bli lite väl enformigt nu efter hälften av dom.
Men, det är tur att man får vara med en skön gubbe/karl/man så tiden går fort ändå :D

Sen hade min käre pojkvän, som än är kvar här i stan och "hos mig" ;>, diskat det som blidde kvar sen igår efter att jag inte orkade någe mer, så det tackar jag massor för :D TACK BÄBBIBOI <3

Han är ute på äventyr, vet inte vart han gömmer sig. buhuuw! :'( -orolig-
Nä, det är jag inte heller, för jag vet att han hör av sig om det är något :) mihihiw. Han är väl hos Linkan och leker, för han skulle i alla fall iväg och möta honom vid 15-tiden så. :)

Nu ska jag ta och koka mig lite ägg, gräma mig över att jag inte har kaviar hemma (!!) så man kunde äta det på äggen.. ;C
Så, jag får nöja mig med bara salt och försöka inhandla lite kaviar imorgon eller så. :)

Fortsätta dega nu, och ta sig mot sängen och somna ordentligt. Om det går.
Gick ju inge vidare igår. Jag ger mig fan på att det är den stora, stora satans fullmånen som göre! ;o

Leskigt stor och lysande imorse när man klev upp vid 05:20 i alla fall :D
Men, godnatt var det ja.. :)

klockan mycket..

För kroppen känns klockan hur mycket som helst just nu, ungefär som om hon vore 23-01 någonstans.
Helt slut, helt dö.
Och som vanligt, vill jag verkligen gå och lägga mig för jag känner att jag skulle lätt somna på två röda, men gick det så igår, när jag kände precis likadant?
Naj.
Då låg jag vaken och vred och vände på mig halva natten bara.
Vaknade innan klockan ringde, sen när klockan väl ringde så var man helt dö, för då var man precis på väg att lyckas somna.

Fattar inte! ;|
Så, jag vill gå och sova, för jag känner mig helt död men jag vet att det kommer inte gå att somna så jag sitter vaken en stund till.. Funderar på om man ska lägga sig i soffan, slå på tv:n och somna där.. Så får äddih sova i sängen när han kommer hem.
Men, jag har redan ont i nacken, och orkar inte få mer ont i nacken.
Tror jag slopar den idén ändå. :(

Har bara varit hemma hela dagen efter jobbet. Inte haft ork eller lust för någonting.
Diskat och städat undan efter helgens bravader men ändå finns det mer att göra. Mer disk kvar, men det kanske jag orkar ge mig på imorgon efter jobbet.
Precis tog Frölunda - Brynäs slut på datorn också, 1-1. Mja, Så som matchen urartade var det inte mer än rättvist.
Brynäs gjorde en riktigt bra första period, men avslutade lite halvtappert. Än en gång så är det tack vare Jacob Markström som dom klarar poäng. Helt galna räddningar ibland. Helt galet bra! :D

Nu ska jag böga lite mer, och försöka sova någon gång.
Godnatt gott folk.

Herr ågren.

Måndag eftermiddag. Söndag eftermiddag igår.
Lördagskväll.. Lördagsnatt.
Där någonstans, vid lördagsnatten smög sig herr ågren på mig bakifrån, eller. Det var nog rätt framefrån och jag tillät honom, utan att ens ställa en fråga att hoppa över mig.
Jag hade gjort mig fullt förtjänt utav det.

Än idag bär jag på honom, med all rätt.
Att jag aldrig kan lära mig!
-dunka huvudet i bordet-

Usch och fy och blä.
Jag kan inte säga så mycket mer.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som tagit illa vid sig pga mig i helgen.
Över att jag varit dryg, jobbig, hängig, uppkäftig.
Ja, vad jag än har gjort som fått er att tröttna på mig.
Så än en gång Förlåt!

Men nej, jag är fan trött på att aldrig kunna lära mig.
Att gång på gång säga "nu får det fan vara nog" och ändå sitta i skiten helgen efter.
Fan för att man ska vara så jävla svag!
Att det ska vara så svårt att stå på sig och säga nej! >;|

FLAH FLAH

WuhuW!

Så var det fredag igen.
Alla vet vi väl vad Fredagar innebär?
Ledig, sova ut och glidardag dagen efter. Eller mja, glidardag. Lär ju gå att diskutera imorgon kanske.
Beror heelt och hållet på hur kvällen slutar det.
Och hur kvällen slutar, det är det ingen som vet.

Sitter hemma med äddih och inväntar samtal ifrån pappsen som ska komma och hämta oss, så ska vi få äta tacos och vara sociala där ute ett tag :D muumms! Magen skriiiiker!

Sendå?
Vad ska folk göra ikväll?
Antar att det inte är en käft hemma nu så dom kan läsa det här inlägget innan inatt/imorgon så jag lär väl inte få något svar ;C

Men, ska ni hitta på något skoj, med eller utan alkohol. Saknar en vän(två då, eddie ingår i köpet) så, hojta till för tusan :)

du!

Magnus "CaddE" Cadelin Åberg.

Ett namn, en människa, en karl!
En sådan underbar karl, att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland.
Ibland, ofast när jag tänker på dig.
Det är så jävla fel, känns så jävla fel!
Även fast jag vet att det inte är så du tar det, men så jag känner det.
Så, varje gång jag mår piss. Mår som ett jävla såll.
Mår som att jag bara vill springa ifrån allt och allt, så finns du där.
Trotts att det är 32mil mellan oss. Så vet jag att du alltid finns där för mig.
Jag hoppas att du vet detsamma. Vad det än är, när det än sker, vad klockan än.

Nä, så mycket som du vet om mig, så mycket som vi haft tillsammans och så mycket som vi GJORT tillsammans!
Det finns ingenting som på något vis kan skilldra dig ifrån det bästa, jag vet.
(alla andra som vet att dom betyder mycket för mig, fan er om ni tar illa upp nu. Vet ni, eller hoppas ni att ni är något speciellt för mig, så ÄR ni det! och då bör ni VETA det också!)

Det värsta utav allt, är dom där förbannade jävla 32milen.. :(

Men, CaddE!
Me big love.
TACK!

blä

BLÄ BLÄ..

ÅH! Just för stunden, så finns det inte mycket som känns posetivt må jag säga.
fy fan :\

att prata saker, back in the days. Att det kan väcka upp såååå mycket saker.
Det hade jag hunnit med att glömma bort.. ;\
Men, tydligen så behövs det inte mer än 2-3minuter innan man börjar tänka på saker och ting, hur man har haft det i livet, hur det var senast, vad det är man saknar.. osv osv. NÄ. fy fan ;\

Jag ska nog ta mig den där jävla promenaden till hemköp ändå.
Handla lite.. Och bygga på lite. Ja, det är nog lika bra det.

AH!

Scheice! -stava- haha, så mycket tyska har jag kvar sedan i 7an, och i blodet eftersom jag är halvtysk (eller hur många procent det nu är?)
GASH! Säger jag i alla fall.

Har inte kännt mig pigg på mornarna, kännts som jag haft världens största näsa och ont i halsen som fan, så går det över på dagarna och nu nyser jag som en tok, snorar och har ont som fan i halsen igen ;\

Det är inte roligt!
Jag har INTE råd att vara hemma!
Usch fy fan.. Det är när man tänker såhär, man känner sig galet vuxen, biter ihop och samlar vuxenpoäng istället.
Det är fan allvar, det är inte som i skolan då man kunde vara hemma lite då och då så fort man hade lite ont, var lite snuvig eller rent av inte bara orkade ta sig ur sängen.
Det är helt sjukt!

Usch!
Trött som en get är jag också, försöker slappna av och ta det lugnt. Gå och lägga mig i sängen, läsa lite (även fast jag redan håller på att somna här på plats) för att verkligen få huvudet att inse att jag bör somna så fort ögonlocken möter varandra, utan att ligga och toktänka att "åh shit, bara si och så många timmar kvar tills man ska upp.. äh fan, får ju sova många timmar nu. :o" eller liknande.. bara somna pangpoff, rätt av!

Men, som tidigare nätter, så lär jag ju inte få huvudet att göra så.
Vakna, sova två sekunder, vakn, ligga vaken.. somna 20min, vakna.. snurra runt som en idiot i 1h.. GAH!
Imorse, vaknade sista gången vid 04:33.. Då gav jag upp, och insåg att jag inte skulle få nå mer sömn "inatt".. så, låg bara och väntade på att klockan skulle ringa för att kliva upp redan då, utan att kunna skutta runt i lägenheten med tanke på att min pojkvän sover på soffan :D så nä, då låg jag kvar tills dess (~05:20) sen upp och koka kaffe, käka frukost och så.
SÅFT! tewp.. usch! PROSIT!

Men, ett försök att sova.
GewdNawT!

K-K-KAFFE

Gash, det här med att vara byggjobbare och jobba med "gamla gubbar" är inte bra för hälsan märker ju jag.
I och för sig så kunde det ju ha varit mycket värre, kom jag på nu när jag skulle skriva hur många ggr i snitt per dag man dricker kaffe som byggare..
Men ändå, det blir tillräckligt många ggr för att man ska börja känna suget på eftermiddagar och kvällar när man går hemma. Så har jag inte kännt tidigare år, eller tidigare detta år. Det har smygit sig på nu på senaste månderna.

Det blir att vi dricker kaffe i snitt 4ggr/dag på arbetstid.
Sen om det blir 1 eller 3 koppar per gång, är en sak som är omöjlig att snitta ut, för det är så olika från dag till dag. :)

Men jag fick känslan av att jag vela ha kaffe nu, när klockan är 20:41 vilket inte känns så bra. Känner att det skulle vara galet gott med en kopp, men, tror inte jag vågar kasta i mig en, utefall den slår till och får en att bli pigg.
Blir det så, kommer jag kasta in mig själv i väggen och få så ont. Så jag försöker härda ut. xD

UFF!
Naj, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film, för min pojkvän är borta på äventyr. buhuuw!

NYÅRSPLANER?!

Okej, det är "bara" oktokber än, men det börjar ju faktiskt bli dags att planera nyår nästan. (även fast jag inte riktigt gör det, men ändå)

Och nu är det så att jag har en god bekant, eller ska vi kalla oss för vänner sara? ;p som har stora planer inför nyår, och vill ha min hjälp, så det är klart som tusan att jag ställer upp, och gör mitt för att få hennes stora planer att gå igenom. :o :D

För den som nu är nyfiken (vilket jag tycker ni alla ska vara!!) ta och kolla in hennes blogg;
http://sara1988.blogg.se/ !





tjerlek!

Idag är det måndag, och igår var det söndag.
Igår söndag bestämde jag och Eddie att han skulle komma hit på måndag.
Måndag är det idag, så idag är Eddie här! :D

WUHU!
Jag har min älskade pojkvän på besök, jag får kelas med honom igen!
Hela veckan!
Från idag Måndag ända tills på Söndag! :D

Så, nu kommer det inte hända mycket alls på bloggfronten, förmodar jag :p
Kommer ju liksom inte att ha tiiid, när jag ska försöka hitta på saker och ting med min kärlek, efter att jag jobbat klart liksom.

Jag hoppas att ni har överseende med detta.
Annars, får ni väl komentera och wajna, så kanske det kommer ett inlägg eller två. :)

PUSSPÅER!

GAA!

ÅHHHHHHHHH! DAMP DAM PDAMPAA DSAD AWSDFEGTGYHR!WEN BM dfv!"
df



JAG KAN FAN INTE FATTA SAKER OCH TING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är så jävla sjuikt så det finns inte.
När person x saknar mig, och säger att person y saknar mig.
det göär bara så jävla ont.

det känns så jävla fel.
ingenting känns bra längre,


eller jo, det är väl det, det gör.
kanske
...
jag hoppas det här komer att stärka mig!

JARÅH!

Brynäs IF fortsätter att vinna matcher!
Vinnst med 4-2 borta emot Luleå ikväll och Linköping vann på övertid, så det innebär att Brynäs fortsätter hålla avstånd i toppen.
Leder med.. 2p (?) nu kanske över LHC.
Mycket viktigt! :D

Så var vi där, där alla andra är.
Där alla experter och kommentatorer är hela tiden, under varje match.
Men jag kan inte annat än att hålla med dom
Jacob Markström, vilken hjälte för laget Brynäs IF.
Pojken är ju rena väggen så gott som hela tiden. Han erkännde idag efter matchen att han schablade in första målet med ett leende på läpparna, ungefär som att han gjorde det med flit för att få lite match, lite press på sig och sen sätta stopp. Som att det var planerat. Tokig pojk! :D

Men ack så bra han är! :D
Det är en sådan pojk som får en att känna att det inte gjorde något att man slutade med hockeyn själv ;>
Jag menar, man lär ju släppa fram dom yngre ;>

Och jag gav mig på ett glas utav min älskling utblandat med cola.
gRR så jefla gott! :D
Captain Morgan, kanske den godaste romen som finns.
Helt galet gott i alla fall :) Verkligen att rekomendera för er alkoholiks där ute ;D

Nu ska jag nog börja krypa emot sängen, så det här får bli ett godnattinlägg :)
GodNatt!

pizza.

He' blidde en Pizza.
En standardpizza.
Vezuvio med bea till.
Inte en smula kvar tametusan.

Men. Det blev aldrig några folknäsor. Jag bytte ut dom emot en stor 2L cola istället. Det kändes mer rätt, och lite billigare sådär. :)

Så pizza och cola.
Och nu är det ishockey på datorn.
Luleå - Brynäs.
HEJJA BRYNÄS!
Fortsätta hålla förstaplatsen i tabellen! :D

Sen har jag en annan kärlek som ska kombineras tillsammans med cola i vitrinskåpet.. Finns risk att jag smakar på den med xD

blurp

Hur fan kan man tappa humöret, känslan, glädjen bara såhär?
Att först sitta och må hur bra som helst, känna sig glad och till och med få höra på msn av käraste eddie "ah men du verkar då glad i alla fall?!" även fast jag inte kände mig nå speciellt glad liksom. Ganska bra gjort.
Nu sitter jag här och har astråkigt, och bara känner för att vicka igen persienerna, sitta här för mig själv och "bara vara" i mörkret. Möms på det tror jag.

Hockey om 50min, låter ganska värt. Studsa och köpa en pizza och ett sexpack folknäsor till det, så blire nog bra. Pröva kan man alltid göra.

Men, känslan som jag lyckats dragit på mig har nog att göra med att jag planerade dagen för mig själv i huvudet, och det inte alls vart så..
Att vela komma iväg ifrån lägenheten, ut och röra på sig, dit och dit, kolla, shoppa, fixa, dona..
Jag har i och för sig ingen att skylla på att det inte vart så, inte mer än mig själv i så fall då.
Med tanke på att jag bara hade planerat det för mig själv i huvudet, men aldrig lyckades få det att bli så.. dooh!

Ah men pizza sa vi va?
phetlett.

gRaWH!

Nu får det tamefan ta och vara nog på dessa sömnlösa nätter!
Det börjar tä lite vääl mycket på min kropp. Känns ganska väl i kropp och knopp.
Jag har väl sovit 3-4h/natt sammanlagt hela veckan..
Varför inte mer? Jadu, det undrar jag med. Jag ligger inte och tänker på saker och ting, oroa mig inte för någonting. Finns ingenting som bör hålla mig vaken om nätterna, eller som bör få mig att vakna till mitt i natten.. Så, jag fattar inte.

Med den lilla sömnen i kroppen, biter jag endå ihop när klockan väl ringer på morgonen, kliver upp och jobbar mina 8h. Nu tisdag och onsdag har jag även hjälp zebbie att flytta in här i höghuset. Igår klev jag innanför dörren vid 00 ungefär liksom. HELT jävla tokslut, tänkte att fan vad najs, nu somnar jag på två blanka. troruuu? Det blidde int' nå av de' eh. Låg där och snurra och hade mig. helt kört. fawkt' !

Jaja, jag ska inte wajna, eller. jag skiter väl i om ni tycker jag bara wajnar i min blogg :o Lär ju få hetsa av mah liksom ^^
Nä fan, men utöver lite sömn och att jag känner mig helt rövknullad så är livet bra. Jag mår bra och saker och ting börjar släppa. Ingen idé att gå och herja det i huvudet.

Jaja, nu ska jag sparka lite mer på foobar och fixa till lite vettiga funktioner. Sen kanske ta sig en dusch? -rycka på axlarna- mja, kanske ^^ hej så länge :)