humhum.

Än så länge har det inte hänt någonting "speciellt" för mig idag, så det här är bara ett tecken på att jag lever xD

Jag kan ju dela med mig om att jag verkligen skulle behöva raka av mig mitt hår på huvudet just nu.
SÅ galet jävla sliten så det finns inte ord för det.
Mitt jobb är inte bra för mitt hår :(
Att stå ute och kapa asfalt är inte bra för mitt hår.
Ni vet hur det dammar när man bara sopar backen med en vanlig plastborste?
Ni kan ju tänka er.. ja, säkert 3-5x värre med damm när man kapar asfalt.
Då kanske ni tänker "vadå kapar asfalt?"

Jo, för nu är det så att, i mitt jobb så gör ju jag ordning inför asfaltering, och ibland blir det så att man lär plocka bort den gamla asfalten för att kunna göra ytan fin och så igen, med ny asfalt. Så då kan det bli att man bara tar bort en ruta på 2x2m av en väg som är 5m bred och 100m lång liksom. xD JA, tex. påtthål. Små hål i vägen, sånna lär ni ju ha sett. cyklat ner i, eller åkt ner i med bilen och svurit som fan över. där är ett bra exempel på hur jag har det.

Och då, när man kapar, så yr det av damm. SMÅSMÅSMÅ korn utav sten, grus och allt som finns i backen. Sätter sig i håret direkt. Håret blir som man sprayat en halv flaska hårspray i det ungefär. Inte fresht! ;C
Så idag fick jag tvätta det två ggr om, så nu ser det ut som.. Jag vet inte vad.

Fasen att det är på väg att bli vinter, annars hade jag lätt, utan tvekan rakat mig..
blurp.

JAJA, nu ska vi se vad det blir utav denna kväll också...

tidslöshet

Bah, jag ber om ursäkt, men jag har fasen inte tid att skriva blogg ;o
eller, har inte haft tid idag i alla fall. Felåt.

Jag har ingen ork för att skriva nå långt nu heller.
Så, förlåt än en gång. xD

work work work. as usual.
Hem och diska, och det var inte direkt lite disk idag, så det tog sin tid. >;|
Eller ja, först så kom jag hem och insåg att det var dags att köpa nytt t-bord redan idag. Jag hade hoppats att det skulle överleva tills på onsdag då jag får lön, men icke. helt kört efter att i lördagsnatt ha spillt ut ett helt glas apelsinjuice över t-bordet/skrivbordet. Smart va?
Näni, lördags var rent jävla kaos.. Verkar det som. blä. Jag måste lära mig att skärpa till mah! Växa upp någon gång kanske?
Aja, cyklade ner och köpte ett t-bord, kom hem och så funkade inte vänstra ctrl och högra shiftknappen.. cykla ner och bytte, och nu funkar inte högra shiftknappen så lär väl ner imorgon igen >;| Eller ja, den funkar, men knappjäveln fasnar i intryckt läge. galet irriterande! bah!

Sen diskade jag.
Sen kom zeb och så har vi kollat på Brynäs IF - MoDo på datorn.
5-4 vinnst. Galet bra! :D Fortfarande Serieledare! \o

IFK spelade borta emot Sundsvall och krossade dom med 5-0.
Bra sportdag! :D

hejpa.

B-B-BIRA!

Igår var det fredag, och jag hade inte en aning om vad jag skulle göra, men jag var smart nog att ta mig till bolaget, och kom hem med två kassar öl som sagt var.
Det var väl en jäkla tur det! :D

Satt hemma för mig själv och poppade GAMLA goa metallica och bara njöt av varende klunk pilsner.
Så hade jag det väl fram till 21 eller vad klockan kan ha varit då jag, till slut, beslutade mig för att cykla ner på stan till Patrik där det var lite folk. Det vanliga gänget. Linn, Angelica, Jeppe, Chrillz, Jens och så. ja. :)
Hävde i mig lite mer bärs där och sen så till slut vart det bestämt att alla skulle ut, så gick emot slicken (fan vad knas det känns att skriva det med s och inte med z ^^,) men där var kön gudomligt lång så vi sket i det ganska snabbt och gick vidare mot Mingel & bar, men dom skulle precis till att stänga, så det fick bli Goa. Ganska chill :)

Jag satt mest vid spelautomaten, men där fick jag ju knappt spela själv ändå. Hade min käre vän Angelica vid min sida som hoppade på pekskärmen snabbare än mig vid vissa tillfällen då jag vela dubbla och spela mer, men det fick jag ju tydligen inte.. Det var ju mycket pengar jag spelade om.. ^o) PFT! :( :p

Men ja, jag lyckades ändå rätt bra. Tog ut 400kr, och hade 300kr kvar när jag vaknade imorse. Och då handlade jag ändå 2(?)öl och 2st white russian inne på goa, plus inträde/garderob på typ 20kr. Så, det var ganska bra gjort tycker jag :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån bolaget och ska orka duscha, sen ta mig till bibsis i valbo för hon ska ha 25års fest och sen blir det utgång på det. Får se hur jag gör, om eipa och mCCn hittar någon hemmafest så jag drar mig dit eller följer med ut.

SO LONG MAH DEARS!

Döh d-d-day.

Fasen alltså, det har blivit så att jag bara hinner med att köra en sumeringsblogg såhär på kvällskvisten på senaste. Men det är så det blir när man har fult upp om dagarna och knappt är hemma efter jobbet. Och jobbar gör jag ju mellan 07-16 som alla säkert redan har full koll på :)

Så idag har jag jobbar, sista dagen i sandviken. Var klar vid 14-tiden och skulle fara in till Gävle och vårat förråd/firma för att rensa sly (ogräs, buskar, småkvist och skit..) men på vägen så blev det "lite" problem..

Någon gång lär bli den första som man brukar säga; Jag åkte på soppatorsk.
Galet pinsamt och talanglöst. MEN(!!), till saken hör att jag hade koll på soppamätarn, och den stod inte ens på halvrött så jag tänkte att det lär jag ju klara mig på in till Gävle och tanka direkt på första bästa OKQ8, men icke..
Ja, till saken. Jag stannade till i en lång och brant backe (den som är direkt när man kommer in i sandviken, innan statiol, när man kommer ifrån gävle..) för att sätta fast en sak på flaket.. Jävligt dumt gjort. För det lilla bränsle som fanns kvar i tanken, for ju fram då, med tanke på att bilen lutade så mycket, så det fanns inget att suga upp.. Så smart var ju inte jag. Så där fick jag stå. Promenixa till statiol, låna 5L dunk, tanka, gå till bilen och fylla på, åka tillbaka till statiol och lämna dunken sen hem till Gävle igen. så, då var klockan 15:30 och ingen idé att göra någe mer så gick in och pratade lite med chefen och fick veta planer för morgondagen osv.

Efter jobbet, hem och duscha lite snabbt, promenixa till bussen och fara ut till Valbo, hem till Storesyster Nina som fyller år idag, hela 25år! :D Wuhuu! GRATTIS! (L)
Käka massa kakor, drack två koppar kaffe, busa och kela lite med Theo, socialade lite med Lina, Maria, Ullmark.. Ja, och resten av folket som kom och gick :)

Och nu är jag hemma igen. Precis lagt in alla räkningar för betalning, så efter midnatt (eller om det dras när bankkontoren öppnar(?) är man en hel del pengar fattigare. buhuuuw!
MÅSTE LÄRA MIG SPARA PENGAR!

Så ja, det blir inte många pengar kvar på kontot alltså, så helgen.. Den blir nog rätt lugn. Väldigt lugn..
Är det så att någon där ute inte har några riktiga planer och känner för en sitta-hemma-kväll, så skrik till. Eller vill ni bjuda mig på ett par öl, säg till. Vad som helst ^^,
Vad ska ni där ute göra i helgen helt enkelt? Vill ni hitta på något?
-rycka på axlarna-

godnatt.

plaza.

Nu sitter jag här, efter en sjukt galet underbar och mer än välkommnad dusch!
Orkade aldrig ta mig in i duschen igår efter min fullrusande städdag. Ganska eklig sådär jag :o ^^,
Och, efter att idag ha jobbat ute i sommarvärmen som det fasen har varit, blev man inte nå mindre snyggare och fräschare direkt :p
Stått och krattat massa jord till och från, och tröttnade på att benen blidde "genomblöta" i byxroan så kastade på mig shortsen. Tror ni man vart nå trött när man tänkte efter, och insåg att det förmodligen var sista gången man hade användning för ett par shorts? :( BLÄ!
~2 grader "varmt" på mornarna vid 06-tiden då man far till jobbet, sen säkert 15 grader varmt när man far hem. Jag vil ha 15 grader varmt hela dagarna!!

Efter jobbet idag for jag ner till skateplazan på Gävlestrand helt själv, ingen utav mina vänner som åker skate vela följa med mig. :( Hade inte tid, orkade inte, kunde inte. blöh :(
Men ja, det gick ju det med. André och Linkan var ju där, så hade ju någon att säga hej till och prata med då och då när man väl stog still... :]
Hämtade min mp3 hos Johanna innan, så nu kan man ladda den med lite fresh musik, fixa batterier och sen fara ner och åka själv hur mycket man vill xD

Var kvar så pass "länge" att lamporna tändes. FAWK! vad soft det var att åka runt då. Mörkret började krypa på och åka runt där i lampljuset. Det var galet kool! :D Synd bara att man då var så jävla slut så man knappt orkade åka nå mer, utan började rulla av och dra sig hemåt.

Jag ska i alla fall försöka spendera så många timmar som möjligt i plazan nu närmsta tiden innan vintern kryper på så snart, så man kan få in lugnet i åkandet, få in det i huvudet. Att jag ska ta det lugnt, inte hetsa så jävligt som jag gör! >;|
Ska fan få de två, saker jag nött ihjäl mig på att sitta.

Nu ska jag käka lite, och göra mig ordning för sängen och sussa sött.
PAJZ!

städdag.

För idag har niklas slitit ihjäl sig.
Han har dammsugit lägenheten grundligt, varenda list, hörn, vrå har jag dammsugit så jäkla noga.
Dragit fram spisen och dammsugit där.
Moppat golven i lägenheten, även det grundligt. Så jäkla noga! :D

Gav mig fan på att få ett skinande vitt badrum efter det också. Och tametusan att jag lyckades!
Badkaret gnussade jag rent med kalkosanblandning. Så nu jäklar, allt kalk och annat tjaffs borta. Inte en "stum" fläck. Helt "lent" och rent! :D likeit! \o
Likadant med toalett (hela sitsen, både in&utvändigt!), handfat och badrumsskåp.
Gav mig även på vattenrören som går bakom toan mot badkar och handfat.
Ganska skitduktig sådär! :D

Imorgon ska jag försöka ge mig på köket lite mer.
Disken.
spisen, alla bänkar, kanske ta kylskåpet också.
Om orken finns. Om inte skatesugen tar över. För idag vela jag verkligen ner till plazan och köra i massor, men kännde även att jag lära göra det här när jag väl fått tanken.. Det var väl värt det, i guess :]

Har inte gjort nå mer än det idag. Lagat mat, käkat den och satt mig här.
Jag skulle bra gärna vilja duscha, men.. Jag orkar fan inte. ;|
Inte just nu i alla fall. Får se om jag kastar mig in lite snabbt 2 sekunder innan jag lägger mig i sängen.
Skulle vara behövligt efter denna dag, men samtidigt drygt att duscha nu, sova, jobba och sen hem och duscha igen.. ^o)
blurp.

hejpa.

one week.

Saker och ting är bara så jävla tomt.
Allting är tomt. Ingenting är längre vad det varit.
Ingenting kommer någonsin bli detsamma utan dig.

Det är känslan som är störst just nu.

Jag bor kvar, i det som vi byggt upp, jag ser det dag in och dag ut.
Vad jag än gör påminner bara om dig, det vi haft och gjort.
Fan!
Att knappt kunna laga mat längre, utan att få en tår i ögat.
smärta.

Måndag - en vecka har gått.
1år 1mån 11dagar.
</3

I miss it!

but hey, jag säger som tupac skulle sagt; Life goes on

humpf.

Söndag. Söndag eftermiddag.. Klockan börjar närma sig två.
Jag är lagomt trött och nästintill helt slut. Uff.

Helgen är till enda, nästa arbetsvecka inleds imorgonbitti igen. En hel vecka, fem dagar.
Man borde tametusan få mer ledighet!
Det har varit som vanligt med bloggen under helgerna, dålig uppdatering. Men, det är ju just det där med ledighet.
Att inte bara sitta hemma och stirra som man gör i veckorna när man jobbar.
Passar på att vara ute och röra på sig.

I Fredags så for jag i alla fall ut till sandviken och kollade till gjutningen, allting såg bra ut. Stod där vi lämnat det och allting stod i lod. Tio minuter kvällsarbete som ger mig en halv dags ledighet eller något. Bara till att tacka det. :)

Efter att jag kollat till det så for jag hem till Stoffe som bor mitt i "city". Ja, i sandviken då ;]
Vi satt och snackade lite skit och sen dök det upp mer folk, dom började sprita ner sig och jag satt lugnt där med mitt glas vatten. När dom skulle ner på puben för att kasta lite dart och dricka en eller två öl till så tänkte jag fara hem, men det fick jag icke.. Ja, jag var sådär lagomt svårövertalad, som vanligt.. Gav med mig till slut och följde med även jag :) Tog en öl och vart bjuden på en cider. Somnade hos stoffe vid 05 tiden och så kommer karln in och väcker mig vid 09. tacksamt ^^ MEN, det jämnade han ut när han bjöd på världens underbaraste frukost! :D
Scramble eggs, apelsinjuice, färskt bröd med någon god salami på och vänner på tv:n :D

På vägen hem passade jag på att stanna till i valbo på köpis och snurra runt lite sen hem till systeryster och lekte massa med Theo :D Skönt att han är mycket piggare igen. uff, var ju leskigt att se honom sådär kinkig som han var senast. uff.

Igår var det förkrök med stolt här hemma hos mig innan krügen. Spelade skate och rock band, poppade musik som nå idioter och hade hur mysigt som helst :D Utgång på olles där Ken spelade, riktigt jävla bra! :D
Det första vi såg när vi klev ur taxin var Ken och hans två polare, så självklart var man tvungen att gå fram och heja och skaka hand :D DJEAH! ;> \o

Ah, nu orkar jag inte skriva nå mer, och ni lär väl inte orka läsa heller. :p

Hur har eran helg varit och sett ut då? haft det bra hoppas jag.
pusspåer.

Frajtak!

Today it's friday, wich means it weekend. What do we say about that?
SWEET! \o :D:D

Galet skönt med Fredag, med helg, med ledighet. Jag har längtat! :D
Helgen kommer bli tokfin, så länge alla planer håller i sig och blir som man förväntar sig. :)

Idag har varit en jobbig dag på jobbet.
Fullt upp från start till slut. Började med att fortsätta gårdagens avslut; spika formar, som det ska/skulle gjutas i. wöwö. apsegt. stå böjd ner mot golvet och spika, en sisådär 20 lådor..
Sen var det bara packa ihop några av "lek"ställningarna och fara vidare med formarna upp till plats.
Gräva ur alla gropar och justera in formarna. Betongbilen skulle komma vid 13, så pressen fanns..
Egentligen så skulle betongbilen komma vid 09, för det tyckte mr ali (chefen) var passande, men det avböjde vi direkt, så fick framskjutet till 13.. Stressande som fan. Men, vi hann i tid :)

Nu sitter man hemma igen, ska orka duscha och klä på sig lite kanske. Ja. skönt :)
Nicke skulle ta sig hit, så ska vi umgås lite och sen ska jag skjutsa hem honom med sin dator, för han har ju fått gratis internet hemma nu, så grattis! ;D Ett steg närmare verkligheten xD

Runt 19 tiden ikväll ska jag vara tillbaka på arbetsplatsen för att kolla så allting sitter kvar på plats, och är rakt. Hoppas allt står på plats så det inte varit några nyfikna, vandalungar där och testat alla saker så dom ligger eller står snett som.. jag vet inte vad.. :p

Ja, jag vet inte jag.. Det är fan jobbigt! :\

pussel.

Allting känns som ett enda stort pussel just nu.
Det är tusentals bitar, som motsvarar alla tusentals frågor och funderingar som finns i mitt lilla huvud just nu.
Jag förstår ingenting. Jag hänger inte med. Jag fattar inte frågorna själva.
Svaren är många, svaren är få. Det finns inga svar. Nä fan, ena stunden så har jag svar på det mesta, men sen två sekunder senare så sitter jag och funderar fram och tillbaka.

Ingenting är rätt! :\
Det känns som jag har ett pussel för livet att lösa. Att hitta alla bitar, vart ska jag hitta dom? Hur ska jag lyckas hitta den rätta platsen?
FAN!
Jag trodde jag hade löst allting, sen (in)såg jag att hela pusslet var.. lagt upp och ner..

nä, slutyrat.

poppis.

Haha jajävlar, ifrån ~9st besökare per dag blidde helt plötsligt 25st.. I och för sig bara idag.. Det lär ju inte fortsätta. Men, hoppas det kan man alltid göra.
Blir såå mycket roligare att försöka ta sig tiden och orken att skriva ju fler det är som läser, ganska självklart.. Faast, jag skriver ju inte alltid blogg bara för er, utan ibland lär jag skriva av mig. För mig.

Idag har varit en rätt lugn och skön dag på jobbet. Jobbat för mig själv och hattat mellan två ställen. Småpill på det ena och "stor" justering och byte utav brunn. Gick faktiskt bra. Var osäker på hur jag skulle göra, i avslutet, men det fixade sig när ali kom ut och kollade över hur det såg ut. Det var bara peta i lite sand in under brunnskanten där dom inte kommer åt med asfalt. Fick beröm, och det såg ut som han vela. det var, som han själv sa; "perfekt" :D -brösta upp sig-
Tänk så allting kan kännas så mycket enklare, lättare och roligare bara man får höra att man gjort ett bra jobb.

Nä, nu ska jag inta ryggposition här i stolen och lyssna mig igenom IFK - Halmstad för jag hittar ingen tv-sändning någonstans, vilket är lame :(
Invänta 20:30 då det är dags att inta soffan för att kolla Man Utd. - Viareall, champions league match. Myycket viktigt! :D
Ronaldo gör comeback också :o helt galet! :D han som skulle vara borta 1-2 månader till. Men icke, han har legat i :D Börjar förmodligen på bänken säger dom, så vi får se :) kanske inte blir något inhopp alls, men han är redo i alla fall.

DJEAH!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, att jag inte har skrivit någoting idag. Men, jag har inte varit hemma juuh! Blir ganska svåårt då.
Jobbat till 16, as usual, hem och duscha, klä på sig och dra ner på stan direkt, bussen till valbo och hem till sis.
Suttit och pratat lite smått med henne om allt, lekt och myst med min stora kärlek Theo. GAD DAMN! Den pojken, han har då den största platsen i mitt hjärta han. Den pojken ska jag göra allt för, han ska jag "lära allt jag kan" ^^, shit! Älskar dig pojk, det ska du veta.
Lite orolig över dig och din mamma nu bara. Du får ta och styra ordning på tungan din lillen, att ha sådär ont kan inte vara bra :( -pussa på- <3
Älskar dig bigsis! Det hoppas jag du vet, och glöm det aldrig! Du är en den bästa.

Efter att ha varit hos syster 2h eller nå så for jag vidare med bussen dom 3-5 hållplatser det är till mor och fördrev lite tid där.
Det vanliga, en kopp kaffe vid matbordet och prat om livet.
Jobb, livet, kärlek, familj, vänner.. Allt. Det är det bästa med att komma hem till er en kväll såhär.
Att veta att man alltid är välkommen att lätta sitt hjärta. Jag älskar er båda, mamma Birgit och plastfar Peter :) TACK!
Fick låna mammas bil :O Heeela veckan ut, ända tills på söndag. TACK!
Galet skönt att ha bil, finns fan inget bättre :o :D
Får se på lördag(?) om Peter får med sig ett batteri hem till "min" bil som står hemma på gården deras och väntar på att bli klar.. Hoppas verkligen att han får det, och att det funkar, och att bilen går som den ska efter det. Sen är det "bara" besiktning och påställning kvar så är BILEN MIN!
I like the sound of that!

Nä fifan, godnatt och sov gott.
Jag har ett jobb att sköta imorgon. Bara jag, att få det ansvaret. Jag gillar't! :)

Serie

Har precis avverkat andra epit, för kvällen, från "Life of ryan season 1" och har nu två kvar på hela säsongen som i och för sig bara innehåller 9 epis ^^, men ändå :)
Galet kär i karln som sagt var :D
Och hans minste bror, kane. AH! Sååå jävla söt! Börjar grina för att Ryan "aldrig har tid" att leka med honom. :( så jävla gulligt :D

Kan knappt hålla ögonen öppna, men vafan, vågar man gå och sova redan? klockan är liksom 20:15, när vaknar man dårå? 03-04 och är aspigg?! Det vill jag inte vara med om liksom ;|
Och imorgon ska jag jobba här inne i Gävle, så då är det "vanlig" tid som gäller, klockan ringer ~05:30, och cykla hemifrån 06:20-06:30 så man kanske hinner med en kopp kaffe på förrådet först :D Eller så kokar jag eget om jag hinner och tar med i termos. We'll see.

I guess i've to wait a long time.. That's the feeling i've got.. That's how it use to be..
I don't know.

Kommit av mig helt och hållet har jag gjort också. Hade någonting jag skulle skriva om egentligen, men tror inte det kommit ur mig.. aja, glutta ett epi ryan till, se om jag håller mig vaken eller inte..
Jag säger Godnatt redan nu, för säkerhets skull ^^,

wey.

BAH!
Galet trött, helt jävla slut i kropp och knopp.
Ja, klockan var 23:33 senast jag skrev minns jag.. och då skulle jag dra mig mot sängen. Det gick ju som det gjorde. Fasnade på msn pratandes med den underbare Martin. Att han alltid ska vara så jävla bra. Alltid där. Vi är alltid där för varandra. Du är bara för bra. Det är förjävla synd att du ska bo enda nere i Malmö bara. Det suger! :\

Kom nog inte ner i sängen förns vid ~00:30 och där vart jag liggandes i säkerligen ytterligare 1h, om int' mer innan jag lyckades somna. Galet mycket i huvudet. Att ligga och tänka hit och dit när man ska sova, är inte den bästa medicinen. Inte någon nyhet direkt.
Så, det har inte blivit mer än 3-4h's sömn idag, och på det 8h's arbete, och bilfärden till och från jobbet på 45min är inte den lättaste att hålla sig vaken vid de tiderna jag åker. ~06:00 och ~16:00.. buhw.
Klockan är liksom 19 nu, dags att sova igen för fan ;| försöka ligga i sängen vid 21-22, och tamefan om jag inte lyckas slockna på en gång då. Somna av utmattning.


Varför?
Varför alltid detta? Hur fan lyckas det alltid bli såhär?

Alltid skulden på sig. Alltid ens fel. Vad eller hur man än gör.

AAAAAH!

swoch.

Gad damn vad lite det kan behövas för att man ska känna sådan stark kärlek för sina närmaste.
Satt i soffan och zappade och kom fram till mtv i lagom tid till "life of ryan", vilket handlar om en kille på 17-18år som heter Ryan Sheckler som är proskater.. Det handlar om hans liv, vad han gör och vad som händer i hans liv..
Har kollat lite då och då efter jobbet när man suttit och käkat då det gått vid den tiden, och på kvällarna såhär på söndagar.. Och efter dagens koll så fick jag ryck och bara kände att jag lär kolla ifrån första början, så jag letade reda på hela säsong 1, började kolla.. och ja, vilken jävla kille.

Den kärleken som han har inom sig, så jävla mogen som han är, hans sett att se på saker och ting, resonera. allting. Det är helt sjukt. Helt galet skön kille.
Men ja, under ett epi idag, så fick han mig att inse hur mycket min syster betyder för mig. Hur mycket alla mina syskon betyder för mig. Hur pass mycket man egentligen borde ta hand om varandra. Om dom man har närmast, kärast.

Men ja, man sitter fan och gråter när man kollar på serien för att han är så galet underbar emot allt och alla. Han stöter på problem, precis som vi, vilken svensson som helst, han tar det hårt som fan.. Han kämpar, han tar hjälp av sina vänner, som stöttar honom till 110%.. AH, det är galet!

Har ni inget bättre för er, håll utkik efter "Life och Ryan" som går på MTV, lite då och då.. Kolla ett avsnitt, så förstår ni vad jag menar.

Nu ska jag dock försöka ta mig emot sängen och försöka sova.. känns bra att klockan just nu är, 23:33 och väckarklockan ringer 04:30.. OH! SO FRESH!

ÅHHHHHHHH!" BARA TA MIG HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN!
FAN VAD JAG HATAR ALLTING IBLAND!
DAMP DAMP DAMP!

Ken Ring



Vad ska man tro?
Ska man tro på media, som alltid har för vana att överdriva, krydda på en hel del extra, eller ska man tro på personen i fråga. Som själv skriver ut sin ilska över våldtäktsmän, pedofiler och liknande i sin egen blogg. Förklarar sin kärlek till det kvinnliga könet, sin flickvän, sina barn och sin familj i nästan varje låt på sin senaste skiva.

Eller, den "15åriga flickan" ? Man har ju hört hur det varit i andra fall. Okej, visst är(vore) det helt galet att gå ut med att man blivit våldtaget, när man inte alls blivit det.. Men det har hänt förut.

Näfan, jag tror på Ken Ring i detta fall faktiskt. Med den text han skrivit på sin blogg och allt. Ja, jag må få ha fel i slutändan. Då har han lyckats lurat mig och jag varit dum som trott på't.

Vad säger ni gott folk?
artikel i GD: http://gd.se/nyheter/1.126953
Ken Rings "svar" i sin blogg: http://www.nightlife.se/kenring

(ja, nu blev det här ett copypastinlägg direkt ifrån bilddagboken, men det är kanske någon här, som inte kollar den..)

fridaynight.

Höhö!
Det här är någonting som inte alls hänt ofta de senaste.. euhm.. åren? ^^
Niklas Erik Löv, dvs, Jag. Sitter hemma för mig själv med en massa cola en fredagskväll.
Det är nästan så att jag lär få skratta lite själv när jag inser det.. hihi -fNizZz- ^^
Men ack så jäkla skönt det kan vara.
Alltså. Att bara sitta hemma, och göra precis ingenting, medans alla andra är ute och super skallen av sig och kommer må skit imorgon, Nä för då mår jag bra imorgon. Kan vakna upp med ett stoort glatt leende och sträcka på mig sådär skönt. xD

Ja, jag sitter här för mig själv med min cola, datorn och zebbies xbox360. Guuuld <3 THÄNKZ gosiboii för att jag får låna det, hålla det varmt och smeka det medans du ÄR UTOMLANDS..
Ja, det är så synd om dig.. PFT :( :p
But hey, jag unnar dig den semestern :)

Jäh Jäh, nu ska jag försöka bli lite bättre på Rock Band.
so long :)

BÖGBÖGBÖG! och lite GÖB!

ÅHHHH!
Jag vill bara kasta allting som ligger i min närhet åt helvete, ställa till ett jävla bombnedslag här hemma.
Så jävla less är jag just nu.
Har suttit och gjort den absolut sista mun-mot-mun metods återupplivningsförsök på min dator..
Ja, det var det sista.. Min windowsdisk är det bara att kasta åt helvete. Den är pangpoffgone. Helt trasig. Så kan ju lika gärna kasta hela datorn åt helvete. Åtminstonde så är det så det känns.. KUKEN! :\


Nä men galet jävla ledsen är jag.
Minnen som fan fanns det på den där disken. Det var disken som följt med sedan min absolut första dator jag fick utav farsgubben.. Så ja, det var väl dom där 5-6-7år sedan eller nå liknande i alla fall.. FÖRSTÅR NI HUR MYCKET MINNEN MAN HINNER SAMLA PÅ SIG PÅ DEN TIDEN?! :| ÅH!

Jaajaa, det är väl bara till att börja om.
Men, köp datorn?
Börjar fundera på om jag ska sälja iväg den i delar, komplett eller vad som helst och köpa mig en laptop istället. frågan är hur fan det ska gå.. jag som tankar som en idiot, och har så galet med musik.. hum.. köpa massa externa diskar och låta laptopen, en bärbar dator, icke bli så bärbar.. ^o) bLÄ!

eY!

Saker och ting kan ändra sig fort. Från att inte ha någonting att göra, tills fullt upp ^^

Skrev ju tidigare att jag inte fick tag på Pingeln, men den saten vaknade till liv efter kanske.. 30min och ringde upp mig, så det blidde skate på plazan idag igen! \o Galet skojj.
Nu när man börjar kunna åka på alla ställen, åtminstonde mer och mer :) Sen när saker och ting börjar sitta också, då blir det ännu roligare. Och så står man inte bara och blänger mest hela tiden, utan man försöker ta för sig, även fast man är sämst av alla som åker, men vafan. Ska jag bli bättre, så lär jag ju ta för mig och åka hela tiden, right? :)
Men ja, jag kom ner 1h innan pingeln och då var det bara en annan kille där som åkte, så då var det free space for me! \o Ungefär. Så där började dagen och allt att ta för sig och lära sig åka runt. Kom till plazan vid 13 och åkte därifrån vid 16:30, så det vart lite tid :D
Får se om jag tar mig ner imorgon också.

Efter plazan, hem till Johanna och skjutsa hennes mamma till en väninna på surströmmingsfest och hem till Johanna igen och få i sig galet underbar mat. Fasen, den där tjejen kan det där med att laga mat. Åtminstonde just den maträtten. ALLTID lika gott! gRR!

Så kom Nicke förbi med någon homie, sen vart Nicke sugen på LAN, så vafan. Klart jag lära bjuda på ett LAN hemma hos mig! :D
Han är arbetslös och jag sjukskriven. höhö ^^ :D Får se hur länge vi står ut då :)

Så nu blir det nörda halva natten i alla fall. SOOOO LONG!

skaajt

Inte vart det någon säng direkt igår efter bloggandet i alla fall.
Inte fastnade jag här vid datorn, och inte heller i soffan vid tv:n.

Efter att ha sovit tillsammans med Johanna sen i söndagsnatt, så mja, det känndes inte riktigt rätt att behöva sova själv liksom. Nä, så jag tog mig över till henne (A)
Vi kollade Sex And The City, som hon fått mig att följa, nästan lite maniskt sådär. Men, som sagt, hon är ju helt besatt av programmet och efter att ha sovit där sen i söndagsnatt så har jag inte haft mycket att säga till om när det börjat på tv, så då har det blitt att man legat och kollat själv, och nu när dom sänder program som hör ihop, efter varandra så är det ju nästan lite bra :o ^^
Dock var det ju "bara" ett program igår, buhuuw, så efter det var vi båda två fortfarande pigga så det blidde tv till 01:50 ungefär.

Klev upp ur sängen vid 09:40 och promenixa hem direkt nästan. Pratade en liten stund med mamma Annika först bara ^^
Sen har jag käkat frukost, och bara suttit här. Försökt få tag på Pingeln och dra med honom till plazan, men icke. Han ligger väl och sover ;\
Jag som tyckte det var lagom tid på dygnet för mig att våga åka dit nu. Förhoppningsvis inge folk där med tanke på att alla bör gå i skolan eller vara på jobbet xD

Och inte får jag något besökt av syster och Theo heller. så nu vette sjuttsingen vad jag ska göra. :(
Får väl se vad det blir utav det hela.

soffsittande.

Efter att ha spenderat sisådär 1-2h hemma hos zeb i hans mysiga säng framför den bärbara datorn och tv:n med Rockband (mer eller mindre exakt samma sak som guitarr hero) så ringde zebs vän och bad om skjuts ut till valbo för att köpa ny datormus eftersom han "råkat kastat sin i golvet, och sedan råkat stampat på den", så ut till valbo vi får.
El-giganten först, icke där. In på siba som ligger precis bredvid, och inte där fanns just den musen han skulle ha, så vi for hem igen. Eller in till stan och lämnade av honom, kompisen, och sedan ut till zeb's far i Mehedeby fram och tillbaka för att zeb var tvungen att hämta sitt verktygsbälte för han ska ut på apu imorgon, duktig som han är :)

zeb skutjsade mig till dörren, hemma till ~20, in i köket i full fart och gjorde ordning tre varma mackor som jag tog med mig in i soffan tillsammans med ett kallt glas mjölk och in under filten jag for med det.
Svinkallt i lägenheten för fasen! :o
Måste nog få igång min burk så jag får lite element och värme här i vardagsrummet tamefasen!

Sittandes i soffan så kollade jag på Sverige - Ungern, och det var då inte långt ifrån att jag bytte kanal.
Fy fan så bedrövliga dom var i första halvlek, men tur som fan att dom röck upp sah i andra.
Sen var det ju förbannat dumt att tappa in 1 mål det absolut sista som hände, även om domarn kanske borde ha blåst 20sek innan.. men det är som vanligt.. "domarn.."
Men, med en andra halvlek utav "dominans" och ett slutresultat på 2-1 så får vi svenskar vara nöjda tycker jag väl.

Nu är det väl sängen nästa antar jag. Kanske soffan ett tag till först.. mja. fasnar väl säkert här som vanligt.
Godnatt säger jag i alla fall nu :)

zebbieh

Med tanke på att jag är sådär "bra" sjukskriven så får jag kliva utanför dörren utan att skämmas och hitta på saker och ting.
Så idag har jag varit nere vid skateplazan som dom gjöt ordning här i sommras, för första gången. Det kom ju lagomt passande när pingeln ringde och tyckte jag skulle komma dit och göra honom sällskap för mig att kolla in stället. Så jag tog mig ner dit och hängde ett litet tag.
Det vart inte många rundor fram och tillbaka med tanke på att jag är så sjukt dålig på skaten, och när man står där och kollar så blir man inte mer sugen på att våga göra saker och ting när alla kör utan nå problem.. Då är det inte lika roligt :p

Men men, till slut så vågade jag mig ett försök och det gick väl. Men allting sitter långt inne, det må jag ju säga. Men, med tanke på jag inte stått på brädan mer än ett par ggr senaste tre-fyra åren såå gjorde jag bra ifrån mig xD höhö. pft.

Sen så kom zeb förbi, och efter en stund så gav jag upp då kylan övervann mitt tappra ihopbitande i försök att dölja mitt tändhackande. xD
Så nu ligger vi här i sängen, zeb spelandes xbox och jag skrivandes här med blickar till och från mot tv:n där han spelar. :)
vi har det så myyysit så :D

sjukskriven.

Att vara hemma om dagarna är inte alltid så farligt och jobbigt som det oftast brukar vara.
Tidigare när jag har varit hemma ifrån jobbet har det antingen berott på sjukdom då man haft feber, hostat, snorat eller legat och spytt. Eller också har det varit pga ryggproblem, då jag knappt kunnat röra på mig.
Men nu, är jag hemma pga en stor värmeblåsa som jag skaffat mig sittandes mitt i handen, högerhanden, dessutom. >;|
Med tanke på att jag är "hantverkare", jobbar med händerna, så blir det jäkligt svårt, tyvärr ;\
Jag VILL inte sitta hemma, jag VILL jobba! Men som sagt var blir det, som chefen själv sa; helt onödigt för oss att ha dig på jobbet.
Så ja.. Vare sig jag vill försöka eller inte, så lär jag väl inte få förrän blåsan är borta. :\
Ringde nyss sjukrådgivningen och det var som Johanna, och hennes mamma fd undersköterska sa, att man ska inte ha hål på blåsan, utan den lägger sig av sig själv.
Bara till att vänta..
Fast, nu vart ju det här ett gnällande inlägg om att vara hemma, det skulle det ju inte bli :o

höhö.
Men ja, att vara hemma utan att direkt "lida" är det sköna i det hela. Det var dit jag vela komma! :)
Jag börjar kunna använda handen mer och mer. Det känns inte lika skumt att "nudda" blåsan längre.
Det är ju dock det här med att bara gå hemma, inte göra någonting för alla andra har saker att göra osv. det är dryyygt.
Dock är jag ju duktig och tvättar nu -klappa sig själv på huvudet- :D
Galet mycket tvätt hade jag. Alla tröjor och jeans ungefär. Så torkskåper var mer en överfullt. Bara hoppas kläderna lyckas torka ändå.. 45min kvar på tvättiden.. känns inte lika posetivt ;|
Blir väl att fylla hela lägenheten med kläder för torkning.. >;|

lazy

Jag har kommit underfund med det att helgerna är inge bra för mig och mitt bloggande.
Dom förstör alltid. Jag kan komma in i värsta bra perioderna då jag skriver varje dag hela veckan (eller åtminstonde var och varannan dag) sen när det blir fredag så poff dör jag ut. Kommer inte tillbaka förns.. Som bäst sen på söndagkväll, annars.. Kanske måndag, eller som idag. Tisdag.
Jag lär försöka sluta upp att härja runt och hålla mig hemma lite oftare på helgerna. Ja, det vore verkligen något för mig! :o dammit!

Sen märkte jag nu när jag loggade in och kollade statistiken och så, insåg jag att en kommentar kan göra mycket!
Jag har bara 2 kommentarer på de 13 senaste inläggen! :| Det är dåligt utaver! :o FY! buhuuw.

Helgen har jag dock spenderat i sthlm med min käre vän Johann :D
Jag tänker inte göra detta inlägg till ett standardinlägg som blir 1mil långt, så idag låter jag bli att sammanfatta hela helgen in i minsta detalj, kanske att jag orkar göra det senare ikväll, eller imorgon, eller någon annan dag. eller så får ni stå ut med en kort sammanfattning bara.

Fredag; Millencolin Live @ Gröna Lund! GALET! AAH! :D:D:D
Sjukt bra spelning! Att dom var såå bra hade jag inte en aning om. Live alltså. Musiken visste man ju redan om att dom var galet bra med. :D

Lördag: Deg hemma hos johanna och Emelie (hans flickvän och sambo). Btw, dom bodde galet bra på söder. Sjukt bra läge på lägenheten. Näst högst upp i huset, en liten balkong och allt.. var väl dom och 2-3st till på heeela huset som hade balkong. Dom bor i en liiiten etta, men det räcker ;>
Sen for vi till Gamla stan och käkade på "19 Glas" där daniel(?), emelies bror jobbade, Som pizzabagare. En vit, svensk karl som pizzabagare!? ;o cräääjzy! ^^
Där inne möttes vi utav en kändis, Kjell Bergqvist (
wikipedialänk för den som inte vet vem han är) sen käkade vi våran pizza, med bestick!, vilket var galet segt ^^
Sen gick vi till ett ställe som hette.. Fenix(?) för att kolla på Sverigematchen, dricka öl och möta upp min pojkvän simon och hans fru sara :)
Galet skojj att se Simon igen! Fan inte träffats på.. 1-2 år ?! vet fan inte, men aplänge sedan i alla fall! :( :D vidare efter matchen och drack mer öl och hade skojj som fan hela natten! :D

Söndag hem efter att man piggnat på sig och slutsålda biljetter till planerade hemfärdståg och allt.
Ja, så har det sett ut.
Hela måndagen och tisdagen har jag bara spenderat i sängen tillsammans med världens gosigaste och mysigaste tjej. Inte bara vilken tjej som helst heller. Utan Min underbara flickvän Johanna.
Det går inte att förklara hur galet kär jag är i henne, det är helt tokigt mycket.
Gårdagen var bara för bra. Vi låg verkligen i sängen ifrån morgon till kväll. tokmysigt hade vi. :*:*:*

Nu ska jag slå mig ner i soffan igen och fortsätta kolla på tv. :)

pill.

Gash, ibland går tiden på toook för fort.
Idag har varit en sådan dag. Eller ja, för fort och för fort. Men tiden har bara runnit iväg.

Klockan är 19:15 och jag ska snart till att äta liksom. Vanligtvis så brukar jag komma hem efter jobbet, duscha och sen göra mat och äta.. så mellan 17-18 äter jag mat vanligtvis. Nu kommer det bli vid 19:30. Lite udda sådär ^^
Men, jag har haft fullt upp sedan jag slutade jobbet.

Jobbade ju ute i Torsåker idag, vilket gick bra mycket bättre än vad jag förväntat mig så det är skönt som fasen.
Att komma upp imorse, att hitta rätt där ute i ingenstans och sen att genföra hela dagen ända till 15:45 då vi slutar om dagarna. Det gick tokbra. :)

I och med att jag åkte bil ensam till och från Torsåker så passade jag på att åka förbi Hagaström på vägen hem och inhandla mig en ny tvbänk :D
Ren tuuur att jag kom över det. Jag och Micke skulle till nordplant, som ligger i hagaström, och lämna tillbaka några växter och i början utav vägen mot nordplant ligger en coopbutik som vi stannade till vid för att handla lite fika och där har dom en anslagstavla vilket det hängde en annons på med tvbänken jag kikat på tidigare. Jag tog aldrig någon lapp, dum som jag är, men var ju tajj som fan. Så när jag och johanna var på IKEA i tisdags skulle jag svänga förbi på vägen hem och rycka lapp för att ringa på annonsen, men då hade dom ju såklart stängt.. Passade på att rycka den igår när jag och Micke åkte förbi nordplant igen.. Ringde två-tre ggr igår, noll svar. men så imorse svarade hon och hade inte sålt iväg bordet. Så tack och bock. :D

Så ja, plockade upp det på väg hem ifrån Hagaström, hem med det, till firman och lämna in bilen och cykla hem.
Väl hemma så var jag ju tvungen att kasta upp nya bordet och flytta över alla saker till det.. okej, Tv:n och dvd:n ^^
Dammade av både den nya och den gamla möbeln, vilket tog lite tid. Speciellt den gamla (A) -kika upp i taket och vissla-
Men så, Nu ser man att den är svart också Johanna ! :O

Ah dammsugarn flög ju fram den med. Skulle bara göra fint där bänken stått tidigare, men vafan. Pedant som man är så vart det hela lägenheten xD

Aja nu orka jag inte skriva mer, för nu är maten klar och står på bordet. haajdå så länge! :* :D

creapy :o

WAH!
Lite leskig upplevelse nyss när jag klev ur duschen :|

Duschar oftast med dörren till badrummet öppen och musik igång så man i alla fall hör att den är igång. Så man inte känner sig allt för ensam och har det toktyst i hela lägenheten.
Så gjorde jag igår, och likadant idag.

När jag klev ur duschen igår, så spelades en låt med Ted Gärdestad, minns dock inte riktigt vilken, men det är saksamma.
När jag kliver ur duschen idag, vad spelas det då inte för musik? Jo, en låt med Teddan. Idag igen! :o

BOOH! Lite leskigt sådär kan ju jag få tycka i alla fall.
-poff-

wörk wörk.

Hemkommen ifrån jobbet, suttit och degat en liten stund och hittat kraft att skriva av mig lite.
Så, här är jag! :]

Arbetsdagen har varit relativt lugn, eller ja. Den har varit lugn. Inge stress alls. Vi har haft att göra och det har flytit på hyffsat.
Eller ja.. Problem har vi stött på. Tack vare våran käre chef Mr. Alibaba.

Jag och Micke fick en ritning över området vi varit och arbetat på, satt och gick igenom arbetet i måndags/igår med Ali då han visade på vad vi skulle göra och vart. Micke har varit på det där området tidigare så han kände mycket väl till det med placering osv. Bra, då fixar vi det sa vi...
När vi gjort det första, vänt jorden i ett litet "land" där det tidigare suttit tre stora buskar och sen bara varit några markväxter som längre inte syntes (för att folket som bor i höghuset där har klampat rätt över och skitit totalt att det varit en planteringsyta..) eller så har barnen varit där och slitit upp dom ur jorden.. Så ja, det var mest bara jord och ogräs nu.. Vi vände på jorden, krattade till och planterade ner ~25-30st buskar.. Senare när vi varit in och käkat frukost och är på väg ut igen så ringer Ali och säger att vi har gjort fel...
Vi åker och möter upp honom där, och får förklarat för oss att han menade (vilket han inte hade sagt på mötet, och inte enligt vad han skrev/ritade på ritningen heller..) att vi bara skulle plockat upp de gamla markväxterna och att det skulle bli turf (färdig gräsmatta) där...

WOHOO! Ja, då kan ni kanske lista ut att vi vart tvunga att plocka upp alla dom där buskarna igen, och placera dom på ett annat ställe inne på området.. Så, då blidde vi lite trötta >;|
Annars har det gått bra utöver massa interna tjaffs gällande avhopp från firman and so on.. tråkigt skit :\


Sen så har vi ju morgondagen som jag inte ser fram emot för fem jävla öre.. Eller ja, inte bara morgondagen, det som kommer bli min framtid så länge jag är kvar på BJ..

Ska börja på ett jobb ute i Torsåker. Och som det är inom jobbet, så ska jag vara där då vi börjar, alltså till 06:45.
Med tanke på att jag inte har egen bil innebär det att jag lär åka ifrån firman (sörby urfjäll) med firmabil vid ~06:00, då lär jag cykla hemifrån senast 05:45, vilket innebär att klockan kommer ringa... 04:45.
KUUUL! :\

sängen vid 21 ikväll då?
godnatt.. för stunden.

ölajv!

Ajm still ölajv! euhm.. -komma på sig själv-
Varför skulle jag inte vara det?! :o hö.. äh.. skit det samma ^^
Jag lever, men det känns fan inte långt bort att man somnar in.. dock bara för att jag är aptrött. men det var ju en annan femma :p

Sitter och väntar på att den där Johanna ska vakna till liv, eller ja. hon har ju nyss vaknat till liv på msn igen men det är knappt.. :p
Men ja, hon tyckte vi skulle ut till IKEA igår, vet inte hur hon ska ha det nu längre ;o väntar på svar om hur det blir nu.. :p

Får se då.. IKEA, då blir man ju ute i valbo 1-2-3h i guess.
Sen emot kvällen vid 20:30-21:00 så ska patrik komma förbi och kolla läget och pilla massa dator med/åt mig!
Får se om vi får något liv i MIN burk! :o
I DO HOPE! Fan, jag saknar den massor ju :(
Har varit så galet sugen på OTH flera ggr om nu, men har inte kunna kollat för alla epis ligger på en ensam disk, som jag inte har i den här lånedatorn.. buhuuw!
Sen, det största hoppet, är att det "bara" är C: partitionen som har dött och inte HELA hårddisken! :C
Är det hela disken, så börjar jag gråta blooood! och det är fan inte på skoj heller. Fan så mycket saker jag det finns på den där disken som betyder! Bilder på mig själv, mina vänner, alla jävla fester och allt sedan.. 6(?)år tillbaka!!!!11!1one!1" om inte ännu längre också.. Det är den första hårddisken jag har, efter att jag fick min första dator likzååhm!!!

AAH! Så vi alla hoppas på det bästa ikväll!
Med lite tur så kommer det väl ett inlägg om hur det har gått när vi är färdiga. fått ordning/gett upp.. :o buuh. -skakis- ^^

HAJDO så länge :D

HÖHÖ

Ja, så var det gårdagen då.
Skateboard! YEAH! wöwöwöw! \o

typ.. Men, haha. det vart inte mycket skateboard må jag säga.
Det var så mycket varmare och skönare inne på munken tyckte både jag och zeb, så vi satt där mestadels.
Kollade fotboll, pratade massa skit och.. så vart det väl 3-4 öl var eller så. Inte bara den där ena som vi skulle ta för att värma upp kroppen när man skulle ut och ramla omkull med brädan ^^
Men.. jaja, vad gör man inte? Man måste ju leva livet, som man brukar säga.
"man lever bara en gång" får man ta och använda.. ;>

Men ja, lite skate vart det i alla fall på asfalten där utanför lite då och då.
Så ja. Nu har man stått på plankan lite halvt vettigt. Får hoppas vi hinner ut lite mer innan snön börjar falla ;| uFF!
Den där satans varial flipen ska tamefan sitta! Jag ger mig inte. Det enda tricker jag har någorlunda koll på liksom. buhu!

Måndag idag, första dagen på arbetsveckan avklarad. Sängen är nu väldigt nära. Sisådär en macka, tandborstning och en nattkissning bort.

Godnatt.