så var det igång..

Igår var en heeelt underbar dag, framförallt kväll.
Jag och baby åkte ut till valbo vid 17 för att hon skulle lämna in sin mobil för lagning på Elgiganten, tänkte sedan åka och hälsa på bigsis min men då väntade dom redan på jättebesök och skulle även dom hem till mamma på käk senare..
Så vad fan.. Klockan var ju långt ifrån 18:30 som var utsatt tid hos mor, och vi vela inte komma dit tidigare så.. Eftersom jag alltid är redo, fullt utrustad i bilen med metstpö och spade så blev det en fisketur.

Upp till vattentornet och plocka mask sen till engesån och meta en stund.. Det gick ju inge vidare, då Natalie, inte riktigt förstått att man ska dra upp fisken när den är på gång på krogen. Utan hon lät istället fisken äta upp all mask varje gång..
Men klockan rann iväg och vi kom inte hem till mamma förns vid 18:45 efter att dom ringt och efterlyst oss.. hoppsan..

Skulle ju ha lagt in lite bilder också tänkte jag.. Men klart jag glömde kabeln till telefon hemma under bordet..
Så.. dom får väl komma när jag kommer hem igen.. När det nu blir.

Hedemora idag, fylla igen sista, lasta och åka till Avesta och samma station för tre gången.. Så, tredje gången gilt för får vi hoppas.. :>

Får se när det blir hemfärd. tjingeling.. wöhöp.

Min käre flickvän har hostat över alla sina baciller på mig, till min hals, det tycker jag inte alls om. Men, det är smällen man får ta av att tycka om hennes mjuka, underbara pussar. :)

s-s-saturday.

Så ja, här sitter jag. hemma helt för mig själv i soffan med mjukisarna på en lördagskväll.. Det var ju inte direkt igår..
Har verkligen ingen ork eller lust alls för att vara ute och ränna och dricka massa öl.. Känns väl både värdelöst och skönt. Ölen är ju redan köpta i och för sig, så pengar sparade man väl inte, eller ja, förutom utgångspengarna.. Vilket brukar kunna bli en och annan krona.. Så, lite pengar sparade man väl..

En påse chips, vattenmelon, cola och lite godis blev inhandlat på hemköp.. 85kr eller så.. Ja, jag går nog plus på den här kvällen endå :) whop.

jag har precis lämnat baby i sandviken och saknar henne redan som satan! :\
Kan ha lite grann med att jag vet att hon är ute och har, förhoppningsvis, skitkul, och jag bara sitter här hemma och tråkar för mig själv.. :(

Äh, jag lär väl ska bli nykter hela kvällen så kan jag åka och hämta henne inatt istället :)

blubb.

time for some sleep.

Efter att ha haft en underbar söndag så är det väl dags att krypa till kojs som man brukar säga.

Började med att vi, jag och älsk., sov allt för länge. Som vanligt.. Mja, slog upp ögonen vid 10 båda två, tittade på varandra och bara mös ihop oss igen, somna om och vakna vid halvett, låg kvar i sängen och mös och så, upp och.. Mja, gjorde som vanligt, satte oss vid varsin dator. Jag i soffan med laptop och Natalie vid stationära vid skrivbordet :p

Inte förns vid 15 tiden tog vi klivit in i duschen, väl en timme senare ur duschen tog vi beslut om att åka till bigsis i valbo och hälsa på i och med att det blivit förskjutet heela helgen.
Spenderade en timme med bus, prat och fika där. Syster var ju inte allt för pigg, vilket är ganska förståligt när hon är höggravid och värkarna börjat dra ihop sig och komma med allt kortare tid emellan. Men bus med Johan och Theo i alla fall :D

iih! Det känns fan riktigt spännande nu! :D Älskar att komma ut till syrran och leka massa med Theo, och nu snart finns det en till liten buse där ute. Okey, kanske inte kommer kunna busa så värst mycket med honom på ett år eller två :p Men i alla fall. Hur roligt som helst! :D Jag lär bara se till att komma ut dit lite oftare :)

Men ja, kvällen har nu avslutats med filmmys i soffan. Kollade på
the blind side. Absolut en film att rekomendera, ruskigt jävla bra med Sandra bullock i spetsen :)

Jag bara älskar att ha min underbara, liggandes i soffan med huvudet i mitt knä, med min arm runtom henne och bara känna mig kär. Verkligen känna hur bra jag mår, hur bra jag trivs ihop med henne, hur glad hon gör mig.
Jag älskar min flickvän. (K)

jag är kär.


Jag vet att vi har haft det kämpigt, åt helvete för ofta, helt i onödan egentligen. Alla vår tjaffs, som slutar med att vi somnar osams, ibland på olika håll.
Men nu får det fasen vara nog!

Det är bara att tömma skallen på all skit, och behålla alla de underbara stunder med skratt, glädje, mys och riktig kärlek. Det är de som betyder och är utav värde.
Det är de stunder vi ska sträva efter att ha hela tiden.

Det ska inte spela någon större roll att det är 6års skillnad. Det ska gå lika bra för det. Huvudsaken vi behandlar varandra med respekt.

Imorgon har det alltså gått 5månader sedan vi träffades första gången. Det är jäklar vad tiden stormar iväg. Nu går vi mot 5 nya månader älskling, minst! Jag ser inget stopp för det vi har. Vi kan bara bygga något större av det vi har haft.

Jag saknar ihjäl mig utav dig nu när jag är borta i veckan och jobbar :(
Att behöva sova utan dig är det värsta. Att inte ha ditt huvud på bröstet med armen runtom dig. Nä, helg, ge mig helg nu igen så jag får de stunderna igen.

Jag älskar dig Natalie Åström Palovaara.

Grattis mig själv på namnsdagen. :) (tack ...

Grattis mig själv på namnsdagen. :) (tack pappa för "påminnelsen", och grattis själv igen ;)


SMS-inlägg

20100518164 (MMS)


Äckliga, jobbiga bilder i huvudet. Försvin!

Äckliga, jobbiga bilder i huvudet. Försvin!


offroad.

än en gång denna känslan i magen..
det är ingen bra känsla.
det gör ont.

jag hatar det.
jag hatar mig själv.
jag hatar det här.

mindre populär och aktuell.
det är väl känslan just nu.

godnatt.

näijz!

HEMMA!

OH så underbart det är att vara korthårig igen! <3 ME LAJK!
Felåt Natalie, men det var fan dags! :( :D

Ja, hunnit med ett besök hos frisören idag, en dusch inkl shav vilket var gudomligt skönt och nu dricker jag öl i väntan på att chimmy ska komma över så vi kan njuta av solen på balkoingen.

Helg.
Helt underbart, men endå helt jävla värdelöst.

Känns inte så kul att jag, tydligen, knappt kommer få se skymten av min älskling..
Varit ifrån henne sen i tisdagsmorse, hemma i 3 dagar och sen borta i ja, bara 3 dagar i och för sig, och kommer väl inte ens få se henne.. Känns jävligt roligt.. Nej. :\

Men nu har jag visat livstecken, så tjingeling.

Tack blåsten för att jag kan skylla mina h...

Tack blåsten för att jag kan skylla mina halvt som halvt tårfyllda ögon på dig :)


jag vet inte vad.

Aha, det här med att smsblogga verkar ju va någe som funkar som det själv vill..
Har skickat ett till inlägg idag, faktiskt.. Men, det verkar ju inte ha vela kommit fram.. Och jag orkar inte direkt remastra det här och nu..

Känslan i kroppen just nu pekar åt att skrika ut all frustration i kroppen, mata ett par knytnävsslag i en betongvägg och gråta en stor skvätt.
Jag vet inte riktigt varken in eller ut..

Jag är så jävla less på ingenting.

Jag tycker inte om att känna mig utanför, åtsidosatt. Det känns piss.

Jag vet inte vad.

Alltid ska det vara någonting.. Varför ska...

Alltid ska det vara någonting.. Varför ska det bli såhär för?


RE: Edit

humpf. Mitt senaste inlägg, med en bild på min fina flickvän skulle även innehålla lite text, men då det var första gången jag "sms-bloggade" så.. Gjorde jag väl fel då.. Antar jag. Eller så funkade det bara inte så som jag trodde..

till bilden skulle denna text in;
Jag förstår inte hur jag ska klara mig. Behöva sova utan min snygga flickvän hela veckan då jag redan saknar henne nå grönjävligt :(
min underbara <3

- -

Riktigt så blev det endå inte.. På sätt och vis.
Blev ju sala igår, och sen hem och sova hemma. Så fick ju träffa min underbara.. Men det där med att sova tillsammans.. Det kan man väl säga vad man vill om..
Hatar tjaffs. Hatar att försöka sova utan henne vid min sida, med irritation, frustration, funderingar i kroppen.
Finns inget värre än att tjaffsa med henne :(

aja. Nu är jag i grängesberg, hej och hå vilket ställe.
Nu sova snart. godnatt.

SMS-inlägg

20100502122 (MMS)